UVCulturaExtensió UniversitàriaUniversitat de València Logo del portal

Conferència de Carmen Amoraga sobre "La literatura actual"

  • 11 d’abril de 2017
Image de la noticia

El proper dimecres  26 d'abril, l'escriptora i periodista Carmen Amoraga ens parlarà sobre “La literatura actual”. La conferència tindrà lloc a les 18:00 hores a l'Aula Magna de la Facultat de Medicina i Odontologia.

L'accés és lliure i l'aforament limitat.

L'assistència és obligatòria per a l'alumnat de La Nau Gran matriculat en aquesta conferència. Les persones matriculades hauran de signar en les llistes d'assistència situades en l'entrada de l'aula. Les llistes estaran disponibles des de les 17:00 hores fins a l'inici de la conferència, i tornaran a estar disponibles després de la seua finalització.

Com novetat, en aquesta conferència es realitzarà un sorteig de llibres de Carmen Amoraga entre l'alumnat matriculat. El sorteig se celebrarà a les 17:50 hores entre les i els estudiants matriculats/des que ja estiguen a l'Aula Magna, per la qual cosa els aconsellem que arriben amb suficient antelació per poder signar en les llistes d'assistència i entrar a l'Aula.

Carmen Amoraga és llicenciada en Ciències de la Informació per la Universitat CEU Cardenal Herrera. Ha col·laborat com a columnista en el diari Levante-El Mercantil Valenciano i la Cartelera Turia i ha participat en tertúlies en Canal 9, Ràdio 9 i Punto Radio. També ha desenvolupat la seua carrera professional en la Universitat de València com a assessora de relacions amb els mitjans de comunicació. Actualment és diputada en Les Corts Valencianes i Directora General de Cultura i Patrimoni de la Generalitat.

Amb la seua primera novel·la Para que nada se pierda, va guanyar el II Premi de Novel·la Ateneo Joven de Sevilla. Després d'aquesta obra, va publicar La larga noche, premi de la Crítica Valenciana, i Todas las caricias. Amb la seua obra Algo tan parecido al amor va ser finalista del Premi Nadal en 2007 i amb El tiempo mientras tanto va ser finalista del Premi Planeta en 2010. En 2014 va guanyar el Premi Nadal per la seua novel·la La vida era eso .