UVCulturaExtensió UniversitàriaUniversitat de València Logo del portal

Tallers de reciclatge

  • 11 de maig de 2017
Image de la noticia

Estem a punt d’acabar les classes dels itineraris de La Nau Gran i per a les persones que tingau ganes de seguir aprenent , vos proposem dos tallers sobre reciclatge.

Aquesta activitat és gratuïta pot participar qualsevol persona major d’edat.

Per inscriure’s cal enviar un correu electrònic a naugranenobert@uv.es indicant a quin taller i a quin horari voleu inscriure-vos. Podeu assistir als dos tallers.

 

  • Si recicles pregunta, i si no també

És un taller que té com a eix de treball tots els contenidors i, per tant, tots els residus. Aquesta activitat té com a objectiu principal resoldre dubtes concrets dels participants, i a través d'una presentació multimèdia, oferir-los informació real i actualitzada sobre la gestió d'aquests residus.

Dilluns 22 de maig.

17:00-18:00 h.

Aula 5.1 Aulari VI, 5ª planta

Campus de Blasco Ibáñez.

 

  • La recibotica ambiental

És un taller que tracta de plantejar alternatives representades en imatges, vídeos, textos... en forma de consells i bones pràctiques ambientals per dur a terme en la vida diària, de manera que se separen correctament els residus reciclables de forma més còmoda, senzilla i més efectiva, i que no es contribuïsca a l'excés de generació de residus no reciclables, i per tant, en definitiva, que siguem consumidors conscients i responsables.

Té com a objectius donar a conèixer bones pràctiques ambientals útils en la vida diària, afavorir canvis positius d'hàbits, actituds i valors, sensibilitzar i motivar a la separació correcta dels residus i intercanviar experiències.

Dilluns 29 de maig.

Grup 1: 10:30-12:00h.

Grup 2: 17:00-18:00 h.

Aula 5.1 Aulari VI, 5ª planta

Campus de Blasco Ibáñez.

 

naugranenobert@uv.es