UVCulturaExtensió UniversitàriaUniversitat de València Logo del portal

València en valencià - Coneix la teua ciutat

  • 20 d’octubre de 2017
Image de la noticia

JA NO QUEDEN PLACES

 

Els Estatuts de la Universitat de València estableixen que el valencià és la llengua pròpia de la Universitat i que un dels seus objectius fonamentals és el desenvolupament de totes les seues funcions sociolingüístiques com a llengua de cultura moderna...”. Per tal de contribuir a la consecució d’aquest objectiu, el Servei d’Extensió Universitària amb el suport del Servei de Política Lingüística, ha organitzat 6 itineraris guiats per la ciutat de València. L’activitat és gratuïta i en valencià. Els itineraris guiats seran realitzats per l’empresa Fil-per-Randa.

Hi pot participar l’alumnat que ha estat inscrit o està inscrit en algun itinerari de La Nau Gran, en l’Estudi General o en algun curs de Nau Gran en Obert en els cursos acadèmics 2015-16, 2016-17 o 2017-18.

Sols hi ha 30 places per ruta. Per afavorir que el màxim nombre de persones es puga beneficiar d’aquesta activitat, cada alumne/a podrà inscriure’s solament en dues rutes i sol·licitar-ne una altra de reserva.

Per inscriure’s caldrà enviar un correu electrònic amb les seues dades personals (nom, DNI, telèfon, e-mail) i les rutes sol·licitades a naugranenobert@uv.es a partir del dilluns 2 d’octubre a les 9:00 del matí.

Les entrades als monuments no estan incloses. Ací teniu el llistat de les visites amb indicacions del cost  addicional que tenen o no en funció del preu de les entrades.

 

3 novembre: La València modernista

(No té cap cost)

10 novembre: Llegendes fantàstiques

(1 euro entrada cripta de Sant Vicent)

17 novembre: Velluters

(5 euros entrada Col·legi Major d’Art de la Seda)

24 novembre: Ponts històrics

(No té cap cost)

1 desembre: València dels Borja

(5 euros entrada a l’església de Sant Nicolau)

15 desembre: La València de Lluís Vives, el call jueu

(No té cap cost)

 

Més informació sobre les rutes guiades