UVCulturaExtensió UniversitàriaUniversitat de València Logo del portal

.

"Obri els ulls"

  • 16 de maig de 2014
Image de la noticia

Hui a la plaça de la Mare de Déu els membres del projecte "Obri els ulls" han realitzat una performance per tal de sensibilitzar la població de la difícil realitat que pateixen les persones que viuen al carrer. Des d'Extensió Universitària volem col·laborar-hi en la difusió d'una iniciativa valuosa per a tots.

 

El projecte "Obri els ulls" concreta la col·laboració iniciada l'any passat entre l'institut Jordi de Sant Jordi i l'entitat Sant Joan de Déu, centrada bàsicament en activitats de sensibilització davant la realitat ben difícil dels qui viuen al carrer. "Obri els ulls" és una mobilització de caràcter participatiu i obert en què col·laboren alumnat del Jordi de Sant Jordi, d'altres voluntàries i també persones ateses pels serveis socials de Sant Joan de Déu. A partir de les accions públiques realitzaran un flashmob que ajudarà a acostar-se a la naturalesa del projecte i donar-lo a conéixer.

Ací podeu trobar més informació del projecte "Obri els ulls" des del web de l'institut, ja que la participació del seu alumnat n'és un impuls principal. La performance que realitzen a la plaça de la Mare de Déu tornaran a fer-la els dies 23 (de 17 a 19h) i 29 (de 12 a 14h) del present mes de maig. El divendres 30 de maig a partir de les 19 h, promouran un concert solidari al CIM de Benimaclet, que ajude a transmetre el missatge que és possible una altra realitat per a les persones que viuen al carrer.

Els objectius del projecte "Obri els ulls" inclouen fer difusió d'una realitat social difícil per tal de conscienciar, així com la realització d'activitats culturals que ajuden a recollir fons destinats als serveis socials que ajuden les persones en aquesta situació. Això a través de l'entitat Sant Joan de Déu, que amb més de 125 anys d'existència, porta des del 1992 atenent les persones sense llar amb la missió "d'acollir les persones necessitades, respectant la seua dignitat, cuidant i promovent la seua qualitat de vida".

Des del Servei d'Extensió Universitària convidarem els promotors i protagonistes d'aquest projecte a explicar-lo dins de les convocatòries pròpies del nostre calendari d'activitats. Per ara, i sobretot pensant en l'experiència acumulada per les persones que formen part de La Nau Gran, ens pareix interessant oferir-vos informació sobre la possibilitat de col·laborar en les comunitats d'aprenentatge del Jordi de Sant Jordi.

Continuarem parlant-ne...