UVCulturaExtensió UniversitàriaUniversitat de València Logo del portal

.

Fòrum de debat jurídic de La Nau Gran

  • 15 de maig de 2014

El I Fòrum de debat jurídic de La Nau Gran continua hui amb la sessió titulada "Los derechos de las personas mayores en la Comunitat Valenciana". Serà a les 17.30 h a la Sala de Graus de la Facultat de Dret.

Dijous 15 de maig a les 17.30 h, a la Sala de Graus de la Facultat de Dret, continuaran les sessions del I Fòrum de debat jurídic de La Nau Gran, amb la inauguració de la degana Elena Olmos. Aquesta sessió comptarà amb la participació de José Fornes i de José Pelegrí, que aportaran les seues opinions sobre el tema actual de "Els drets de les persones majors a la Comunitat Valenciana".

Podeu consultar-ne el programa complet ací.

 

Premis als treballs de cooperació

El Patronat Sud-Nord convida el públic general a l'acte de lliurament dels premis als millors treballs d'investigació en cooperació per al desenvolupament humà i la pau, realitzats durant l'any 2013. Serà el pròxim 20 de maig a les 19 h, a l'Auditori del Jardí Botànic (c. Quart, 80; València)

La gala serà presidida pel rector Esteban Morcillo, i també servirà per tal d'estrenar el documental sobre la família Castillo, promotora de la cooperació al desenvolupament en la Universitat de València, i la trajectòria de més de 20 anys d'activitat del Patronat Sud-Nord.

Més informació sobre l'acte ací.