UVCulturaExtensió UniversitàriaUniversitat de València Logo del portal

.

Homenatge a Cristina Civera

  • 25 de març de 2015
Cristina Civera Molla

El dia 16 d’abril, a les 18 h, el Servei d’Extensió Universitària convoca un acte d’homenatge a qui va ser la seua directora des de l’any 2002 fins al novembre passat, quan faltà. L’homenatge tindrà lloc al Paranimf de l’edifici històric de la Universitat i estarà presidit pel Rector Esteban Morcillo.

“Cristina, amb el seu caràcter innovador i la seua destacada capacitat de treball, ha deixat una empremta inesborrable en Extensió Universitària, especialment en el nostre programa de formació per a majors de 55 anys, La Nau Gran. Tots recordem també la seua humanitat i implicació en el tracte amb treballadors i estudiants”, ha explicat Ramón López, vicerector de Polítiques de Formació i Qualitat Educativa. López, junt amb la nova directora del Servei d’Extensió, Amparo Pérez han estat els promotors de l’acte, que comptarà amb paraules d’estudiants, treballadors i companys de la docència i la investigació. Des del primer moment l’homenatge ha rebut múltiples adhesions.

Cristina Civera Molla era professora titular del departament de Psicologia Bàsica, membre de l’INTRAS i de la Societat Espanyola d’Història de la Psicologia. També dirigia el màster en Polítiques de joventut impartit per l’ADEIT.

Imatges: