UVCulturaExtensió UniversitàriaUniversitat de València Logo del portal

.

Lliurament de Diplomes de la 14ª promoció de La Nau Gran

  • 23 de novembre de 2015
alumnes Nau Gran al Paranimf

El passat 27 de novembre tingué lloc el lliurament de diplomes a la catorzena promoció d'alumnes de La Nau Gran.

Van rebre els Certificats els estudiants que van cursar amb aprofitament els tres cursos del seu itinerari entre 2012 i 2015. A més, aquells alumnes que van finalitzar cinqué curs al maig de 2015 recolliren els seus Títols d'Especialització. Un total de 217 persones que van omplir el Paranimf.

El lliurament va estar a càrrec del
Vicerector de Polítiques de Formació i Qualitat Educativa, Ramón López Martín i dell padrí d'aquesta promoció, l'ex-rector Francisco Tomás i Vert que va dedicar unes inspiradores paraules a l'alumnat.

Hi assistiren també el Director General de l'Institut Valencià d'Acció Social de la Conselleria de Benestar Social, Il·lm.Sr. Àngel Bonafé Osca; i la Quinta Tinent d'Alcalde i Regidora de Protecció Ciutadana de l'Ajuntament de València, Il·lma Sra. Sandra Gómez López. Tots dos van incidir en la voluntat política d'establir una col·laboració fluïda amb la Universitat de València per promoure accions que puguen contribuir a millorar la qualitat de vida de les persones grans.

Des del Servei d'Extensió Universitària agraïm al professorat assistent que va compartir amb tots nosaltres un moment tan emotiu, així com a tots aquells que no van poder acompanyar-nos però estan en el dia a dia del programa amb la seva tasca docent.
Per últim, donem l'enhorabona a l'alumnat pel seu esforç i il·lusió constants.