UVCulturaExtensió UniversitàriaUniversitat de València Logo del portal

.

Nova data Sopar de Gala 15 anys de La Nau Gran (Oberta la inscripció)

  • 12 de gener de 2015
logo 15 anys La Nau Gran

El nostre programa La Nau Gran fa 15 anys junts. Per això vos convoquem al sopar de gala conmemorativa que celebrarem el divendres 27 de febrero de 2015, a les 21:30 h., a l'hotel AYRE HOTEL ASTORIA PALACE (Plaza Rodrigo Botet, 5).

La Nau Gran és el programa formatiu per a majors de la Universitat de València, que va nàixer l’any 1999 i que ha mantingut el seu creixement continu amb milers de persones participants. Aquella aventura que començava amb 70 persones ha esdevingut una via oberta d’intercanvi intergeneracional, que arriba a totes les àrees de coneixement mentre respon a la necessitat social de formació al llarg de la vida. L’experiència vital i la curiositat desperta, es combinen amb actituds actives, implicades, creatives..., que posteriorment reverteixen en la societat.

Des de la perspectiva institucional del Servei d’Extensió Universitària només podem mostrar-nos agraïts davant la resposta i l’interés despertat, que són un motor d’exigència i adaptació quotidiana a les noves necessitats de relació social i formació. Per això ara que el nostre programa fa 15 anys junts, organitzem un sopar commemoratiu per a tot l’estudiantat de La Nau Gran, que hagen passat pel programa al llarg d’aquests anys.

Vos convoquem al Sopar de gala commemorativa dels 15 anys de vida de La Nau Gran, que celebrarem el divendres 27 de febrer de 2015, a les 21.30h, a l’hotel AYRE HOTEL ASTORIA PALACE (Plaza Rodrigo Botet, 5; 46002). Comptarem amb la presència d’autoritats acadèmiques que dedicaran unes paraules a les persones assistents, i l’acompanyament d’una actuació musical. El preu del sopar i de celebració de la nit de divendres és de 20 euros per persona. Les places estan limitades a l’aforament de la sala.

Inscripcions ací