Logo de la Universitat de València Logo Servei de Formació Permanent i Innovació Educativa (SFPIE) Logo del portal

I Congreso Virtual Internacional y III Congreso Virtual Iberoamericano sobre Recursos Educativos Innovadores

  • 18 de juliol de 2017
info CIREI

La temàtica del congrés s'especialitza en qüestions d'innovació, com ara metodologies i estratègies d'innovació docent, ús de TIC a les aules, perspectives històriques de la innovació, formació del professorat per a la innovació o mètodes de recerca, entre moltes altres idees

Un any més celebrem de manera online una nova edició del congrés amb algunes novetats. Aquest any, a més de reunir investigadors i professionals de l'àmbit educatiu iberoamericà, hem volgut fer un pas més i estendre aquesta iniciativa a nivell internacional.

Donada l'acollida i participació de l'última edició del congrés, així com la qualitat de les comunicacions rebudes i defensades durant la seva celebració, des del comitè organitzador del congrés hem cregut convenient obrir les portes dels nostres esdeveniments a un públic més gran que ja venia demandant des fa algun temps la seva participació.

Ens agradaria que una vegada més gaudiu amb les activitats proposades (conferències, ponències, simposis, fòrums, etc.) i els intercanvis produïts durant la seua celebració.

Animem a tots els interessats a participar en aquesta nova edició que es farà de l'11 al 17 de desembre de 2017.

Envieu-nos els vostres resums per poder participar en la modalitat de comunicació oral (vídeo), comunicació escrita (pòster) o simposi (vídeo). Esperem les vostres propostes fins el 01 d'octubre.

Llista d'enllaços: