Logo de la Universitat de València Logo Servei de Formació Permanent i Innovació Educativa (SFPIE) Logo del portal

Resolució convocatòria ESTIC curs 2014/15

  • 3 de setembre de 2015
logo ESTIC

Resolució de les ajudes a grups d’estudiants innovadors de la Universitat de València corresponents al curs acadèmic 2014-2015 (programa ESTIC).

Des del Vicerectorat de Polítiques de Formació i Qualitat Educativa es fa un important esforç per a recolzar la innovació educativa i l’aplicació de noves tecnologies entre els estudiants de la UV. Amb aquest objectiu es va publicar la convocatòria del programa ESTIC, que buscava potenciar i reconèixer el treball desenvolupat per grups de cinc a huit estudiants, al llarg del curs 2014/15, i que es concretaria en la creació de pàgines web, blocs o d’altres opcions, vinculats a assignatures de titulacions oficials de la Universitat de València.

Ara es fa pública la Resolució de 8 d’agost de 2015 del Vicerector de Polítiques de Formació i Qualitat Educativa de la Universitat de València, per la qual es resol les ajudes a grups d’estudiants innovadors de la Universitat de València per al curs acadèmic 2014-2015 (programa ESTIC), convocades per Resolució del Vicerector de Polítiques de Formació i Qualitat Educativa, de 8 d’octubre de 2014.

 

Llista d'enllaços: