Imatge del premi

27/02/15

PREMI 'SOCIETAT DE LA INFORMACIÓ COMUNITAT VALENCIANA 2015'

El vicerector d'Economia i Infraestructures, Juan Luis Gandia, va rebre dimecres 18 de febrer el premi atorgat a la Universitat de València per la Fundació Socinfo i la revista ‘Societat de la Informació’. Els premis ‘Comunitat Valenciana 2015-Societat de la Informació’ s'han lliurat en finalitzar un seminari sobre societat de la informació, en el qual ha intervingut el professor de la Universitat Jesús Albert, delegat del rector per a Processos de Gestió Acadèmica en la Universitat Digital.

FOTO DE LA MOSTRA

26/02/15

PARTICIPANT EN LA MOSTRA 'LLIBRES A LES MALETES'

El Servei d'Informàtica, dins de les activitats desenvolupades des del vicerectorat de Cultura i Igualtat, ha donat en préstec els següents objectes i aparells com part de l'exposició "Llibres a les maletes. Universitaris a l'estranger (1945 - 1979)". ( Consola i teclat DataGeneral (color blau) / Targetes perforades (4 perforades i 4 netes) / Floppy disk.- 1 caixa Bull plena de 8'' i 1 caixa buida de 5'' / 3 Bobines de cintes magnètiques: 1 de 2400 ft, 1 de 1200 ft. i 1 de 600 ft. )

10/02/15

RALENTITZACIÓ DE SERVEIS

A causa d'un tall elèctric perllongat en el Campus de Tarongers, alié al nostre servei, però que ha afectat al nostre centre de procesament de dades en aquest campus, durant el dia d'ahir i hui mateix estem patint una ralentització en alguns dels serveis (Aula Virtual, Portal de l'empleat. etc. ) mentre els nostres tècnics estan treballant per a estabilitzar la situació. Preguem disculpeu les molèsties.

  TARGETA SUPERVISORA

  20/01/15

  INCIDÈNCIA EN LA XARXA UV

  Ahir 19 de Gener, es van produir talls intermitents en la xarxa provocat per la fallada d'una de les targetes pertanyents al nucli de la xarxa UV. Es van presentar problemes a les 15:24h. i a les 21:59h. Hem procedit a substituir aquesta targeta i està en observació amb els sistemes de monitoratge corresponents. En aquests moments el tràfic és absolutament normal.

   CAPTURA PANTALLA WEB RODERIC

   12/01/15

   PARADA PROGRAMADA RODERIC

   RODERIC patirà una parada programada el pròxim dimecres 14 de Gener de 2015 des de les 15:00 fins a les 20:00 hores per a dur a terme una actualització del sistema. Durant aquest temps no es podrà accedir ni al dipòsit de documents ni a la consulta del portal. Preguem disculpeu les molèsties. Per a qualsevol qüestió, pose's en contacte amb els administradors del sistema enviant un email a roderic@uv.es o cridant al telèfon 34 963 864 756.

     
     
    Aquesta pàgina web utilitza cookies pròpies i de tercers amb fins tècnics , d'anàlisi del trànsit per facilitar la inserció de continguts en xarxes socials a petició de l'usuari . Si continua navegant , considerem que accepta el seu ús . Per a més informació consulte la nostrapolítica cookies D'acord