Si - Servei d'Informàtica

ACTUALITZACIÓ UVapp

23/05/16

Nova versió de l'aplicació de la Universitat de València per a dispositius mòbils (UVApp v3.1.1). T'informem que ja està disponible una nova versió de l'aplicació oficial de la Universitat de València per a dispositius mòbils, tant Android com iOS. La nova versió incorpora com a principal novetat la possibilitat d'accedir a la informació específica de les Facultats i Escoles de la Universitat. Pots seleccionar un o més centres de referència i visualitzar les seues notícies i agenda.

[Llegir més]

  AVANTATGES MatLab PER ALS MEMBRES DE LA UV

  04/05/16

  En virtut de l'acord que actualment manté la Universitat de València amb l'empresa MathWorks, aquesta ofereix de manera gratuïta al professorat i estudiants de la Universitat la possibilitat d'instal·lar en els seus dispositius personals els programes inclosos en la llicència Matlab de la Univeristat de València. La informació d'accés i les condicions legals estan disponibles en el portal de descàrrega de programari de la Universitat.

  [Llegir més]

   INCREMENT DE LES VISITES GUIADES

   29/04/16

   La Universitat de València permet realitzar visites guiades a les instal·lacions del Servei d'Informàtica, tant al CPD de Burjassot, com al CPD del Centre de Supercomputació, i coneixer de primera mà els fons de la Col·lecció Museogràfica de Tecnologíes de la Informació i les comunicaciones (CMTIC-UV). Any rere any, observem un increment del nombre de visitants com de centres docents, que denota un augment de l'interès i la curiositat que desperta en la comunitat educativa, el nivell d'equipament i dotació de serveis que proporcionem, així com els fons CMTIC-UV que ens aproximen a més de seixanta anys d'història com a 'Centre de Cálcul' . En aquestos anys, més de 1900 persones, i més de 100 centres docents ens han visitat.

   [Llegir més]

    ORDINADOR

    INTERVENCIÓ PROGRAMADA PER MANTENIMENT

    27/04/16

    Dissabte que ve dia 30 d'abril, es va a procedir a realitzar unes tasques de manteniment que afectaran de forma intermitent a determinats serveis proporcionats a la comunitat universitària. L'horari previst es de: 12:00h. a 16:00h. i es veuran afectats els serveis de, interfície web de correu (Postman, Sogo), servidor d'espais DISCO, serveis bibliotecaris: (Préstec interbibliotecari, Somni), càlcul científic. (LluisVives), Aula Virtual (.DotLrn, Moodle), Telefonia IP, Màquines virtuals en allotjament. La resta de serveis no inclosos en aquest llistat seguirà funcionant amb normalitat durant l'horari programat per a la intervenció.

     DONES INFORMÀTIQUES

     EL SiUV IDENTIFICA AMB NOM DE DONES INFORMÀTIQUES ELS NOUS SERVIDORS DE BASES DE DADES

     21/03/16

     Barbara H. Liskov, Mary Allen Wilkes, Grace Murray Hopper, Frances E. Allen i Jean E. Sammet són les informàtiques que han donat nom als nous servidors de la Universitat de València.

     [Llegir més]

      UN SERVEI TRANSVERSAL I ESTRATÈGIC PER A LA UV

      El Servei d'Informàtica, es el servei de la Universitat de València, que més expedients ha resolt en la Bústia de Suggeriments, Queixes i Felicitacions (SQiF) amb més del doble del segón servei, concentrant quasi un 40% del total de les fetes per a tota la institució. És la unitat amb més comunicacions de tota la universitat, donant fe del paper transversal clau que té ara mateix a la nostra universitat. La Bústia SQiF es crea com a conseqüència del desplegament de la línia 99, apartat 2, del PEUV 2008-2011, amb l’objectiu d’establir un canal de comunicació amb la comunitat universitària i altres grups d’interès per tal de conèixer els seus suggeriments, queixes i felicitacions referides al funcionament de la nostra universitat; la qual cosa ens permetrà identificar oportunitats de millora per a incrementar contínuament el grau de satisfacció de les persones usuàries amb els serveis que els ofereix la nostra institució. La Bústia Suggeriments, Queixes i Felicitacions resulta d’aplicació a totes les unitats organitzatives de la UV, en relació amb equipaments, serveis prestats i activitats desenvolupades adreçades als diversos col·lectius d’usuaris, i que puguen ser objecte de valoració de les persones usuàries com a suggeriments, queixes o felicitacions.

       

      + Vídeos

      Imatge de la portada del video;SERVEI I SUPORT PER A TOTA LA UNIVERSITAT

      SERVEI I SUPORT PER A TOTA LA UNIVERSITAT

      El Servei d'informàtica, dona servei i suport a tota la comunitat universitària dispersa als tres campus en València.

       
       
      Aquesta pàgina web utilitza cookies pròpies i de tercers amb fins tècnics , d'anàlisi del trànsit per facilitar la inserció de continguts en xarxes socials a petició de l'usuari . Si continua navegant , considerem que accepta el seu ús . Per a més informació consulte la nostrapolítica cookies D'acord