SiUV - Servei d'Informàtica

ENQUESTES DE SATISFACCIÓ CAU

01/02/16

Des del 20 de novembre fins al 20 de desembre, ha tingut lloc la " Enquesta anual de satisfacció " del servei d'Atenció a Usuaris del Servei d'Informatica. En primer lloc , agrair la col·laboració a tots els usuaris i usuàries que han contribuït amb la seva valuosa opinió. Aquest any , el grau de participació , ha estat el 69% , xifra elevada , que demostra la importància del valor d'aquesta opinió. En segon lloc , constatar que el servei prestat , té una valoració molt positiva ja que el 88% de les enquestes opinen que la qualitat del servei prestat és " alta " o " Molt Alta" i això mostra la valoració que aquest servei té. El detall dels gràfics s'indica a la web del servei / Atenció a Usuaris i Usuàries , i també la comparativa amb anys anteriors.

PROBLEMES AMB RECEPCIÓ DE CORREUS EXTERNS

28/01/16

Des de fa unes hores, estem tenint problemes per a la recepció de correus provinents de dominis exteriors a @uv.es. Estem en contacte permanent amb RedIRIS (xarxa acadèmica i de recerca espanyola que ens Proporciona serveis avançats de comunicacions), per a donar-li la solució a aquest problema tècnic en el termini més breu possible. Lamentem les molèsties que els puga estar ocasionant.

  PROBLEMES AMB EL SERVIDOR MMEDIA

  20/01/16

  Aquesta vesprada s'ha produït una avaria en el servidor 'mmedia', a la que ens resulta impossible fer-li front fins demà al matí, per la qual cosa fins demà no tindrem accés als continguts allotjats en aquest servidor. Lamentem les molèsties.

   SiUV. 60 ANYS D'INNOVACIÓ I SERVEI.

   16/12/15

   La Universitat de València, va ser una de les primeres en crear un Centre de Càlcul per a donar suport a la recerca, dotant-lo de recursos molt avançats per a l’època i va estar una de les capdavanderes a Espanya en crear un Servei d’Informàtica (1955). Va ser fa seixanta anys i des d’aleshores aquest servei ha viscut incomptables canvis. Aquesta data es correspon pràcticament amb els orígens de la informàtica, per la qual cosa la institució acadèmica va apostar des del principi per les noves tecnologies. És un bon moment per a recordar a totes les companyes i companys que treballen i han treballat en el Servei d’Informàtica, per a expressar-los el reconeixement professional i agraïment, ja que sense ells no haguera estat possible complir aquests seixanta anys.

   PARADA GREC PER ACTUALITZACIÓ

   23/11/15

   Dimecres que ve 25 de novembre al llarg del matí es duran a terme les accions per a actualitzar la versió del sistema d'informació per a la gestió de la recerca (GREC) en producció, quedant fora de servei durant un període mínim de tres hores entre les 08:30h. i les 11:30h.

   60 anys SiUV. IBM 1620. Notes per a la història.


   La primera referència a la compra d'un ordinador per part de la ‘Universidad Literaria de Valencia’ apareix en l'acta de la Junta de Govern del 14 de desembre de 1962, en la qual el Rector José Corts Grau exposa el projecte d'adquisició d'un cervell electrònic, sorgit arran d'una reunió celebrada, entre uns altres, amb alguns catedràtics de la Facultat de Ciències i el representant a València d'IBM. A continuació el Vicedegà de la Facultat de Ciències, José Beltrán Martínez, exposa els avantatges de disposar d'un d'aquests equips, especialment per a la seua facultat.

    

   Finalment el Secretarlo General, Manuel Gitrama González, explica els aspectes jurídics de la possible operació fent referència a diversos documents d'IBM. Després de deliberar sobre el tema la Junta estima convenient l'adquisició d'aquest aparell, encara que de moment no s'especifica (o almenys en l'acta no s'arreplega) cap informació relativa al model en consideració, ni a l'import econòmic de l'adquisició.

    

   Quasi deu mesos més tard, el 3 d'octubre de 1963, va tenir lloc en el Saló Rectoral una reunió a la qual van assistir 16 persones, entre elles el Rector, el Degà de la Facultat de Ciències Francisco Bosch Ariño, el Catedràtic del Departament de Química Física Jose Ignacio Fernández Alonso (que ja des de 1955 exercia el càrrec de Director del Centre de Càlcul i que era el principal impulsor de la proposta d'adquisició del computador) i el delegat a València d'IBM. En aquesta reunió es va constituir el ‘Patronato Valencià Pro-Computador Electrónico para la Universidad de Valencia’ l'acta fundacional de la qual ja especifica que es pretén adquirir un Computador I.B.M. 1620, amb destinació principal a usos docents i d'investigació. 

    
    
   Aquesta pàgina web utilitza cookies pròpies i de tercers amb fins tècnics , d'anàlisi del trànsit per facilitar la inserció de continguts en xarxes socials a petició de l'usuari . Si continua navegant , considerem que accepta el seu ús . Per a més informació consulte la nostrapolítica cookies D'acord