INTERFICIE DEL NOU SERVIDOR DE LLISTES

01/04/15

NOVA INTERFICIE I SERVIDOR DE GESTIÓ DE LLISTES

S'ha procedit a substituir el programari de gestió de llistes que es venia usant en la UV (LISTSERV, de l'empresa L-Soft) per un altre: Sympa, de domini públic i desenvolupat en RENATER. S'ha intentat que el canvi sigui el més transparent possible als usuaris (tant subscriptors com a responsables i moderadors de llistes). Així, totes les llistes existents s'han migrat al nou servidor, mantenint la seva adreça, subscriptors i arxius de missatges, així com la configuració de les llistes el més imilar possible a l'original (dins de les limitacions imposades per les diferents funcionalitats de cada servidor).

Validació UV

10/03/15

NOUS FILTRES ANTI-SPAM I ANTI-VIRUS. ALTRES RECORDATORIS.

Ahir 9 de març, s'han activat per al nostre domini @uv.es l'eina de filtrat de correu anti-spam i anti-virus de RedIris, com a reforç als serveis de filtrat propis de la UV. Per altra banda, un recordatori a tenir MOLT EN COMPTE per tots els nostres usuaris amb compte de correu de tipus "alumne" al ampliar aquesta notícia.

[Llegir més]

  Imatge del premi

  27/02/15

  PREMI 'SOCIETAT DE LA INFORMACIÓ COMUNITAT VALENCIANA 2015'

  El vicerector d'Economia i Infraestructures, Juan Luis Gandia, va rebre dimecres 18 de febrer el premi atorgat a la Universitat de València per la Fundació Socinfo i la revista ‘Societat de la Informació’. Els premis ‘Comunitat Valenciana 2015-Societat de la Informació’ s'han lliurat en finalitzar un seminari sobre societat de la informació, en el qual ha intervingut el professor de la Universitat Jesús Albert, delegat del rector per a Processos de Gestió Acadèmica en la Universitat Digital.

  FOTO DE LA MOSTRA

  26/02/15

  PARTICIPANT EN LA MOSTRA 'LLIBRES A LES MALETES'

  El Servei d'Informàtica, dins de les activitats desenvolupades des del vicerectorat de Cultura i Igualtat, ha donat en préstec els següents objectes i aparells com part de l'exposició "Llibres a les maletes. Universitaris a l'estranger (1945 - 1979)". ( Consola i teclat DataGeneral (color blau) / Targetes perforades (4 perforades i 4 netes) / Floppy disk.- 1 caixa Bull plena de 8'' i 1 caixa buida de 5'' / 3 Bobines de cintes magnètiques: 1 de 2400 ft, 1 de 1200 ft. i 1 de 600 ft. )

  10/02/15

  RALENTITZACIÓ DE SERVEIS

  A causa d'un tall elèctric perllongat en el Campus de Tarongers, alié al nostre servei, però que ha afectat al nostre centre de procesament de dades en aquest campus, durant el dia d'ahir i hui mateix estem patint una ralentització en alguns dels serveis (Aula Virtual, Portal de l'empleat. etc. ) mentre els nostres tècnics estan treballant per a estabilitzar la situació. Preguem disculpeu les molèsties.

    
    
   Aquesta pàgina web utilitza cookies pròpies i de tercers amb fins tècnics , d'anàlisi del trànsit per facilitar la inserció de continguts en xarxes socials a petició de l'usuari . Si continua navegant , considerem que accepta el seu ús . Per a més informació consulte la nostrapolítica cookies D'acord