SiUV - Servei d'Informàtica

23/11/15

PARADA GREC PER ACTUALITZACIÓ

Dimecres que ve 25 de novembre al llarg del matí es duran a terme les accions per a actualitzar la versió del sistema d'informació per a la gestió de la recerca (GREC) en producció, quedant fora de servei durant un període mínim de tres hores entre les 08:30h. i les 11:30h.

Web Autodesk

06/10/15

NOVA LLICÈNCIA IL·LIMITADA SOFTWARE AUTODESK

Els informem que la Universitat de València disposa d'una nova llicència de campus il·limitada per a tot el programari d'Autodesk. Per a la instal·lació del programari en aules hauran de sol·licitar-ho segons el procediment normal a través d'https://solicitudes.uv.es. Per a la instal·lació en despatxos o ordinadors individuals (PDI, PAS i alumnes) poden accedir a la web d'Autodesk educació per a aconseguir el programari i una llicència vàlida per 3 anys de forma gratuïta. Els enllaços necessaris estan disponibles en la web de programari (https://software.uv.es) en la informació del producte.

02/09/15

PRECAUCIÓ AMB EL CORREU

Recentment, els usuaris de la UV estan rebent missatges de correu electrònic que, pretenent suplantar al Servei d'Informàtica o a un administrador del domini de la UV sol·liciten dades d'usuari, inclosa la contrasenya. Nosaltres MAI demanem claus als usuaris per correu electrònic. Podeu tenir la seguretat que qualsevol missatge que la sol·licite és fals i NO S'HA DE RESPONDRE.

[Llegir més]

  10/07/15

  AVÍS IMPORTANT CONFIGURACIÓ 'EDUROAM'

  El proper dia 1 de setembre de 2015 s'activarà la comprobació de l'ús del domini en la identificació en la xarxa sense fils eduroam de la Universitat de València. Des d'eixe dia NO es permetran connexions amb identificacións que no tinguen afegit el domini adient al seu usuari en la configuració d'eduroam als seus dispositius.

  [Llegir més]

   07/07/15

   LA COL·LECCIÓ MUSEOGRÀFICA de TIC PASA A FORMAR PARTE DEL PATRIMONI CULTURAL VALENCIÀ

   La Generalitat Valenciana ha reconegut com a Col·lecció Museográfica Permanent de la Comunitat Valenciana una singular col·lecció de la Universitat de València. Es tracta de la Col·lecció Museográfica de Tecnologies de la Informació i la Comunicació (TIC), que conté des de calculadores mecàniques, electromecàniques i material informàtic dels anys 50 i 60, fins a tot tipus de programari i maquinari antics. Situada en el Campus de Burjassot-Paterna, la Col·lecció forma ja parteix del patrimoni cultural valencià.

   [Llegir més]

     
     
    Aquesta pàgina web utilitza cookies pròpies i de tercers amb fins tècnics , d'anàlisi del trànsit per facilitar la inserció de continguts en xarxes socials a petició de l'usuari . Si continua navegant , considerem que accepta el seu ús . Per a més informació consulte la nostrapolítica cookies D'acord