SiUV - Servei d'Informàtica

21/04/15

SEGURETAT INFORMÀTICA. AVÍS.

S'ha detectat un increment en el nombre d'incidents relacionats amb virus que "segresten" els fitxers de l'ordinador (disc dur, USB...) encriptant el seu contingut i exigint un enviament de diners a manera de "rescat" perquè puguen recuperar els arxius. La forma més habitual d'infecció és mitjançant la recepció de correus electrònics que solen utilitzar com a ganxo assumptes com la recepció d'una carta certificada de correus o un fax, una factura, o qualsevol altre tipus d'ardit que incite als usuaris a obrir l'adjunt que porten incorporat aquests correus. Uns consells bàsics de seguretat per a intentar pal·liar aquest tipus d'amenaça són: - No obrir adjunts de correus de dubtosa procedència. En cas de rebre correus sospitosos notifique'ns-ho. - Mantenir l'equip i l'antivirus actualitzat perquè detecte les últimes versions del virus. - Realitzar còpies de seguretat periòdicament de tota la informació important que no vulguen perdre.

  14/04/15

  60 ANYS DE SUPORT TIC

  Efemèrides en el 60 aniversari d'existència del SIUV. L'any 1955, segons consta en l'arxiu intermedi de la Universitat de València, va quedar constituït el primer ‘Centre de Càlcul’ de la Universitat de València, el primer director del qual va ser José Ignacio Fernandez Alonso. Per tant enguany 2015, se celebren 60 anys d'existència del Centre de Càlcul, posteriorment Centre d'Informàtica i en l'actualitat Servei d'Informàtica, com a pioner i degà en l'àmbit de tota la Comunitat Valenciana. Des d'ací el nostre record, agraïment i reconeixement a tot el personal que en tots aquests anys han contribuït i han fet possible el suport TIC a la docència, a la recerca i la pròpia gestió de la Universitat de València.

   INTERFICIE DEL NOU SERVIDOR DE LLISTES

   01/04/15

   NOVA INTERFICIE I SERVIDOR DE GESTIÓ DE LLISTES

   S'ha procedit a substituir el programari de gestió de llistes que es venia usant en la UV (LISTSERV, de l'empresa L-Soft) per un altre: Sympa, de domini públic i desenvolupat en RENATER. S'ha intentat que el canvi sigui el més transparent possible als usuaris (tant subscriptors com a responsables i moderadors de llistes). Així, totes les llistes existents s'han migrat al nou servidor, mantenint la seva adreça, subscriptors i arxius de missatges, així com la configuració de les llistes el més imilar possible a l'original (dins de les limitacions imposades per les diferents funcionalitats de cada servidor).

   Validació UV

   10/03/15

   NOUS FILTRES ANTI-SPAM I ANTI-VIRUS. ALTRES RECORDATORIS.

   Ahir 9 de març, s'han activat per al nostre domini @uv.es l'eina de filtrat de correu anti-spam i anti-virus de RedIris, com a reforç als serveis de filtrat propis de la UV. Per altra banda, un recordatori a tenir MOLT EN COMPTE per tots els nostres usuaris amb compte de correu de tipus "alumne" al ampliar aquesta notícia.

   [Llegir més]

    Imatge del premi

    27/02/15

    PREMI 'SOCIETAT DE LA INFORMACIÓ COMUNITAT VALENCIANA 2015'

    El vicerector d'Economia i Infraestructures, Juan Luis Gandia, va rebre dimecres 18 de febrer el premi atorgat a la Universitat de València per la Fundació Socinfo i la revista ‘Societat de la Informació’. Els premis ‘Comunitat Valenciana 2015-Societat de la Informació’ s'han lliurat en finalitzar un seminari sobre societat de la informació, en el qual ha intervingut el professor de la Universitat Jesús Albert, delegat del rector per a Processos de Gestió Acadèmica en la Universitat Digital.

     
     
    Aquesta pàgina web utilitza cookies pròpies i de tercers amb fins tècnics , d'anàlisi del trànsit per facilitar la inserció de continguts en xarxes socials a petició de l'usuari . Si continua navegant , considerem que accepta el seu ús . Per a més informació consulte la nostrapolítica cookies D'acord