Si - Servei d'Informàtica

NOU REGLAMENT DÚS DELS RECURSOS RELACIONATS AMB LES TIC DE LA UV

26/07/16

El vicerector d'economia, infraestructures i Tecnologíes de la informació, Juan Luis Gandia, acompanyat pel delegat del rector per a procesos de gestió académica en la universitat digital, Jesús Albert, han presentat hui en la sessió del Consell de Govern de la UV, el nou Reglament d’ús dels recursos relacionats amb les tecnologíes de la informació i les comunicacions de la Universitat de València.

INFORMACIÓ CRUE. PROJECTE HERCULES.

14/07/16

El president de Crue Universitats Espanyoles, D. Segon Píriz, i el Director General de Banc Santander i director de Santander Universitats, José Antonio Villasante, i el rector de la Universitat de Múrcia, D. José Oriola, com a universitat coordinadora, han signat ahir dia 13 de juliol un conveni per al desenvolupament del Projecte Hèrcules, una important eina de gestió de projectes de recerca universitària.

[Llegir més]

  PREPARATS PER A LA MATRICULA 2016-17

  14/07/16

  Dilluns que ve arranca la matrícula per al curs 2016-2017, i per a açò s'ha procedit a la comprovació dels mitjans disponibles i necessaris, tant aules d'informàtica, com a punts d'impressió de targeta, s'han optimitzat aplicacions, preparat els servidors per a una càrrega massiva, s'ha dotat dels recursos humans necessaris per a assistència i s'han adoptat totes les mesures de seguretat per al correcte desenvolupament de la matrícula en la Universitat de València.

   MILLORES I CANVIS EN ADOBE CONNECT

   01/07/16

   Amb el propòsit de la millora i actualització de la plataforma Adobe Connect de videoconferències web de la UV us informen que a partir de hui divendres 1 de Juliol, la plataforma "encuentro.uv.es" passarà a cridar-se "reunion.uv.es" i per tant qualsevol sala virtual reservada i en ús canviarà la seua URL.

   [Llegir més]

    CANVI CERTIFICATS CONNEXIONS WIFI (eduroam)

    17/06/16

    El pròxim dia 21 de juny, es procedirà a canviar els certificats per a les connexions WiFi de la UV (eduroam), i és probable que segons el seu dispositiu i el sistema operatiu del mateix, es veja afectat en major o menor mesura (Android, iOS, Windows, OSX, Linux, etc.). Siga el que siga el seu sistema, li aconsellem refer la configuració d'eduroam amb el nou certificat i per a fer-ho, la forma més senzilla és usant els instal·ladors que per a la Universitat de València, trobarà en l'enllaç.

    [Llegir més]

    AVISOS / INTERVENCIONS

     

    + Vídeos

    Imatge de la portada del video;NORMATIVA DE SEGURETAT ELECTRÒNICA A LA UV

    NORMATIVA DE SEGURETAT ELECTRÒNICA A LA UV

    Deixar el correu electrònic obert o l’accés a les carpetes de l’ordinador quan eixim un moment a fer una consulta són pràctiques habituals però que comporten un risc per a la seguretat electrònica. La Universitat ha aprovat una normativa que regula la seguretat de la... [Llegir més]

     
     
    Aquesta pàgina web utilitza cookies pròpies i de tercers amb fins tècnics , d'anàlisi del trànsit per facilitar la inserció de continguts en xarxes socials a petició de l'usuari . Si continua navegant , considerem que accepta el seu ús . Per a més informació consulte la nostrapolítica cookies