SiUV - Servei d'Informàtica

02/09/15

PRECAUCIÓ AMB EL CORREU

Recentment, els usuaris de la UV estan rebent missatges de correu electrònic que, pretenent suplantar al Servei d'Informàtica o a un administrador del domini de la UV sol·liciten dades d'usuari, inclosa la contrasenya. Nosaltres MAI demanem claus als usuaris per correu electrònic. Podeu tenir la seguretat que qualsevol missatge que la sol·licite és fals i NO S'HA DE RESPONDRE.

[Llegir més]

  10/07/15

  AVÍS IMPORTANT CONFIGURACIÓ 'EDUROAM'

  El proper dia 1 de setembre de 2015 s'activarà la comprobació de l'ús del domini en la identificació en la xarxa sense fils eduroam de la Universitat de València. Des d'eixe dia NO es permetran connexions amb identificacións que no tinguen afegit el domini adient al seu usuari en la configuració d'eduroam als seus dispositius.

  [Llegir més]

   07/07/15

   LA COL·LECCIÓ MUSEOGRÀFICA de TIC PASA A FORMAR PARTE DEL PATRIMONI CULTURAL VALENCIÀ

   La Generalitat Valenciana ha reconegut com a Col·lecció Museográfica Permanent de la Comunitat Valenciana una singular col·lecció de la Universitat de València. Es tracta de la Col·lecció Museográfica de Tecnologies de la Informació i la Comunicació (TIC), que conté des de calculadores mecàniques, electromecàniques i material informàtic dels anys 50 i 60, fins a tot tipus de programari i maquinari antics. Situada en el Campus de Burjassot-Paterna, la Col·lecció forma ja parteix del patrimoni cultural valencià.

   [Llegir més]

    IBM 1620

    01/07/15

    RECONEIXIMENT CMTIC-UV

    Després d'un llarg procés administratiu i de camp, hui ix publicada en el DOCV, la RESOLUCIÓ de 23 de juny de 2015, de la Consellería d'Educació, Cultura i Esport, per la qual es reconeix la Col·lecció Museogràfica Permanent de Tecnologies de la Informació i la Comunicació de la Universitat de València, Burjassot, com a col·lecció museográfica de la Comunitat Valenciana. [2015/6094]. Enhorabona a tots/as i especialment als quals han contribuït al fet que aquest projecte iniciat ja fa un parell d'anys, veja per fín la llum.

    alumnes amb TIRANT

    15/06/15

    OBERT TERMINI SOL·LICITUDS TIRANT

    Fins el proper dia 1 de juliol estarà obert el termini per sol·licitar accés durant 4 mesos al cluster de memòria distribuïda de la Xarxa Espanyola de Supercomputació, Tirant.El cluster compta amb un total de 2016 cores PowerPC 970 connectats mitjançant una xarxa Myrinet de baixa latència i elevat ample de banda. Aquest cluster és útil per aplicacions que usen l'estàndard de programació MPI.

     
     
    Aquesta pàgina web utilitza cookies pròpies i de tercers amb fins tècnics , d'anàlisi del trànsit per facilitar la inserció de continguts en xarxes socials a petició de l'usuari . Si continua navegant , considerem que accepta el seu ús . Per a més informació consulte la nostrapolítica cookies D'acord