16/07/14

NOU ENTORN D'USUARIS /es (MiUV)

El nou "entorn d'usuari" (cridat ara "El meu UV") reemplaçarà a l'actual situat en http://correo.uv.es/ El correu clàssic es desgaja totalment del "entorn d'usuari". Ara són dues aplicacions diferents. Simultàniament, entra en producció la nova versió del "correu clàssic" (PostMan) que s'integra transparentemente amb el SSO, encara que la mateixa ja està en ús des de fa unes setmanes en l'aplicació de mòbils (UVapp). Millores: - Aparença totalment nova, més moderna. - Aparença completament adaptable a dispositius mòbils ("responsive design"). - Gairebé completament configurable per l'usuari. - Mecanismes de configuració del tipus "arrossegar i deixar anar". - Per fi, integrada totalment amb el SSO (Sistema d'autenticació única) de la UV. Utilitza la versió *SSO del "correu clàssic". - Sistema d'avisos integrat. - S'adapta dinámicament al tipus d'usuari: les aplicacions presentades canvien segons les vinculacions de l'usuari amb la UV i/o qualsevol altra característica LDAP del mateix. - Permet definir aplicacions/enllacis propis de l'usuari. Aplicació totalment clusterizada i redundant, utilitza bases de dades distribuïdes i redundants (RIAK). Incorpora un sistema d'estadístiques d'ús dels enllaços.

  09/07/14

  ATENCIÓ A USUARIS /ES. JUNY 2014.

  Durant el mes de juny el Grup de Suport a Usuaris (GSU) ha rebut un total d'1.227 sol·licituds d'incidències de les quals 1.155 han sigut ja resoltes. Addicionalment s'han resolt 129 d'un total de 133 sol·licituds pertanyents a mesos anteriors. Açò fa que el percentatge de parts resolts per al mes de juny haja sigut del 94,41%. L'atenció s'ha donat a través del CAU (telefònic i in situ per operadors de campus) a PAS i PDI, i telemàticament a alumnes.

  08/07/14

  TIRANT - JUNY 2014

  En juny Tirant ha tingut una utilització bastant elevada arribant a un total de 637.262 hores de còmput. Aquestes hores han estat repartides de manera bastant equitativa entre treballs locals i treballs provinents de la Xarxa Espanyola de Supercomputació. El treballs locals han consumit un total de 308.687 hores, un 48.44% del total en línia del percentatge del 50% que tenim assignat. Els treballs de la XES han consumit les 328.575 hores restants. El nombre total de treballs executats ha sigut de 42.754. D'aquests, la majoria, 41.815 han sigut treballs de grandària menuda provinents de la XES amb un nombre de cores mitjà de solament 2.6 mentre que els 939 treballs locals han tingut una grandària mitjana de 24.5 cores per treball.

  03/07/14

  LA U.V. PIONERA EN L'US DEL DOMINI .es

  El ministre d'Indústria, Energia i Turisme, José Manuel Soria, va presidir ahir l'homenatge oferit a un centenar d'universitats, institucions públiques i empreses procedents de totes les comunitats autònomes per ser pioneres en el registre de dominis d'Internet sota l'indicatiu .es, característic del nostre país i d'ús majoritari a Espanya. Entre elles figuren sis entitats valencianes. Els dominis ".es" guardonats de la Comunitat Valenciana són, per ordre d'antiguitat: www.uv.es (Universitat de València), www.upv.es (Universitat Politècnica de València), www.uji.es (Universitat Jaime I), www.ive.es (Institut Valencià d'Estadistica), www.gva.es (Generalitat Valenciana) i www.fvmp.es (Federació Valenciana de Municipis i Provincies).

  01/07/14

  INTERRUPCIÓ DEL SERVEI DE CORREU ELECTRÒNIC

  Aquest matí durant un interval d'una hora (10:30h-11:30h.) hem patit una interrupció en el servei de correu electrònic per una avaria de maquinari en el servidor. S'ha procedit a la substitució ràpida del mateix, i s'ha reprès el servei. El correu torna a ser despatxat en aquests moments amb normalitat després d'una ralentització en les cues. Lamentem les molèsties.