TARGETA SUPERVISORA

20/01/15

INCIDÈNCIA EN LA XARXA UV

Ahir 19 de Gener, es van produir talls intermitents en la xarxa provocat per la fallada d'una de les targetes pertanyents al nucli de la xarxa UV. Es van presentar problemes a les 15:24h. i a les 21:59h. Hem procedit a substituir aquesta targeta i està en observació amb els sistemes de monitoratge corresponents. En aquests moments el tràfic és absolutament normal.

  CAPTURA PANTALLA WEB RODERIC

  12/01/15

  PARADA PROGRAMADA RODERIC

  RODERIC patirà una parada programada el pròxim dimecres 14 de Gener de 2015 des de les 15:00 fins a les 20:00 hores per a dur a terme una actualització del sistema. Durant aquest temps no es podrà accedir ni al dipòsit de documents ni a la consulta del portal. Preguem disculpeu les molèsties. Per a qualsevol qüestió, pose's en contacte amb els administradors del sistema enviant un email a roderic@uv.es o cridant al telèfon 34 963 864 756.

   GRÀFICA DE SATISFACCIÓ 2014

   08/01/15

   ENQUESTA SATISFACCIÓ USUARIS I USUARIES

   Des del 20 de novembre fins al 20 de desembre, ha tingut lloc la " Enquesta anual de satisfacció " del servei d'Atenció a Usuaris del Servei d'Informatica. En primer lloc , agrair la col·laboració a tots els usuaris i usuàries que han contribuït amb la seva valuosa opinió. Aquest any , el grau de participació , ha estat el 89% , xifra molt elevada , que demostra la importància del valor d'aquesta opinió. En segon lloc , constatar que el servei prestat , té una valoració molt positiva ja que el 84% de les enquestes opinen que la qualitat del servei prestat és " alta " o " Molt Alta" i això mostra la valoració que aquest servei té. El detall dels gràfics s'indica a la web del servei / Atenció a Usuaris i Usuàries , i també la comparativa amb anys anteriors.

   [Llegir més]

    07/12/14

    Matrícula oberta curs "Aprèn a fer els teus treballs de classe: busca i utilitza la informació correctament (APRÈN CI2)"

    Fins al 20 de gener està oberta la matricula del curs online "Aprèn a fer els teus treballs de classe: busca i utilitza la informació correctament (APRÈN CI2)" La matrícula es fa a través del Portal de Serveis Estudiant. Al portal cal escollir l'opció del menú "Matrícula altres estudis i activitats" i després "Matrícula d'activitats del Servici d'Extensió Universitària". La matrícula del curs és gratuïta (excepte el pagament de la taxa d’expedició del certificat: 27’34 €) i està oberta a tots els estudiants de grau de totes les titulacions de la Universitat de València. El curs compta amb el reconeixement d’1,5 crèdits en els graus llistats al blog del curs.

    ORDINADOR AMB WINDOWS 8

    13/11/14

    MICROSOFT INFORMA VULNERABILITAT WINDOWS

    S'ha descobert una seriosa vulnerabilitat que afecta a pràcticament totes les versions de Windows, incloent Windows Server 2003, Windows Vista, Windows Server 2008, Windows 7, Windows 8/8.1, Windows Server 2012/2012 R2, i Windows RT/RT 8.1. Segons la companyia, la millor solució és instal·lar el pegat recomanat per Microsoft.

    [Llegir més]

      
      
     Aquesta pàgina web utilitza cookies pròpies i de tercers amb fins tècnics , d'anàlisi del trànsit per facilitar la inserció de continguts en xarxes socials a petició de l'usuari . Si continua navegant , considerem que accepta el seu ús . Per a més informació consulte la nostrapolítica cookies D'acord