SiUV - Servei d'Informàtica
IBM 1620

01/07/15

RECONEIXIMENT CMTIC-UV

Després d'un llarg procés administratiu i de camp, hui ix publicada en el DOCV, la RESOLUCIÓ de 23 de juny de 2015, de la Consellería d'Educació, Cultura i Esport, per la qual es reconeix la Col·lecció Museogràfica Permanent de Tecnologies de la Informació i la Comunicació de la Universitat de València, Burjassot, com a col·lecció museográfica de la Comunitat Valenciana. [2015/6094]. Enhorabona a tots/as i especialment als quals han contribuït al fet que aquest projecte iniciat ja fa un parell d'anys, veja per fín la llum.

alumnes amb TIRANT

15/06/15

OBERT TERMINI SOL·LICITUDS TIRANT

Fins el proper dia 1 de juliol estarà obert el termini per sol·licitar accés durant 4 mesos al cluster de memòria distribuïda de la Xarxa Espanyola de Supercomputació, Tirant.El cluster compta amb un total de 2016 cores PowerPC 970 connectats mitjançant una xarxa Myrinet de baixa latència i elevat ample de banda. Aquest cluster és útil per aplicacions que usen l'estàndard de programació MPI.

20/05/15

AVÍS IMPORTANT CONFIGURACIÓ 'EDUROAM'

El proper dia 1 de setembre de 2015 va a activar-se la comprobació de l'ús del domini en la identificació en la xarxa sense fils eduroam de la Universitat de València. Des de eixe dia NO es permetran conexions amb identificacións que no tinguen afegit el domini adient al seu usuari en la configuració de eduroam als seus dispositius.

[Llegir més]

  20/05/15

  CODIFICACIÓ WEB I ESPAIS 'DISCO'

  Si ets propietari o administrador d'un espai web en els servidors de la UV, hem d'informar-te que a partir de hui tot el sistema de servidors web i disc passa a utilitzar la codificació de caràcters UTF-8. Des de 1996 fins ara utilizàven la codificació ISO-8859-1 o CAP (des de macintosh). Aquest canvi ha estat inevitable per raons d'unificació d'interfícies i d'adaptació als estàndards actuals.

  [Llegir més]

   12/05/15

   LA MAGNITUD DE LA XARXA DE LA UNIVERSITAT DE VALÈNCIA

   El Servei d'Informàtica s'encarrega de la connexió dels diversos tipus d'ordinadors i dispositius a la xarxa informàtica de la Universitat. Per a connectar un equip a la xarxa informàtica és necessari saber l'adreça MAC ethernet i el lloc de connexió i sol·licitar el registre de l'equip en la base de dades d'ordinadors (UVALRED) perquè se li assignen l'adreça IP i els altres parametros de funcionament en TCP/IP.

   [Llegir més]

     
     
    Aquesta pàgina web utilitza cookies pròpies i de tercers amb fins tècnics , d'anàlisi del trànsit per facilitar la inserció de continguts en xarxes socials a petició de l'usuari . Si continua navegant , considerem que accepta el seu ús . Per a més informació consulte la nostrapolítica cookies D'acord