SiUV - Servei d'Informàtica

20/05/15

AVÍS IMPORTANT CONFIGURACIÓ 'EDUROAM'

El proper dia 1 de setembre de 2015 va a activar-se la comprobació de l'ús del domini en la identificació en la xarxa sense fils eduroam de la Universitat de València. Des de eixe dia NO es permetran conexions amb identificacións que no tinguen afegit el domini adient al seu usuari en la configuració de eduroam als seus dispositius.

[Llegir més]

  20/05/15

  CODIFICACIÓ WEB I ESPAIS 'DISCO'

  Si ets propietari o administrador d'un espai web en els servidors de la UV, hem d'informar-te que a partir de hui tot el sistema de servidors web i disc passa a utilitzar la codificació de caràcters UTF-8. Des de 1996 fins ara utilizàven la codificació ISO-8859-1 o CAP (des de macintosh). Aquest canvi ha estat inevitable per raons d'unificació d'interfícies i d'adaptació als estàndards actuals.

  [Llegir més]

   12/05/15

   LA MAGNITUD DE LA XARXA DE LA UNIVERSITAT DE VALÈNCIA

   El Servei d'Informàtica s'encarrega de la connexió dels diversos tipus d'ordinadors i dispositius a la xarxa informàtica de la Universitat. Per a connectar un equip a la xarxa informàtica és necessari saber l'adreça MAC ethernet i el lloc de connexió i sol·licitar el registre de l'equip en la base de dades d'ordinadors (UVALRED) perquè se li assignen l'adreça IP i els altres parametros de funcionament en TCP/IP.

   [Llegir més]

    07/05/15

    PROBLEMES D'ESTABILITAT EN LA WEB UV

    En els últims dies, la web de la Universitat de València està sofrint problemes d'estabilitat que poden dificultar el seu accés en moments puntuals. Disculpeu les molèsties, estem treballant per resoldre el problema.

     21/04/15

     SEGURETAT INFORMÀTICA. AVÍS.

     S'ha detectat un increment en el nombre d'incidents relacionats amb virus que "segresten" els fitxers de l'ordinador (disc dur, USB...) encriptant el seu contingut i exigint un enviament de diners a manera de "rescat" perquè puguen recuperar els arxius. La forma més habitual d'infecció és mitjançant la recepció de correus electrònics que solen utilitzar com a ganxo assumptes com la recepció d'una carta certificada de correus o un fax, una factura, o qualsevol altre tipus d'ardit que incite als usuaris a obrir l'adjunt que porten incorporat aquests correus. Uns consells bàsics de seguretat per a intentar pal·liar aquest tipus d'amenaça són: - No obrir adjunts de correus de dubtosa procedència. En cas de rebre correus sospitosos notifique'ns-ho. - Mantenir l'equip i l'antivirus actualitzat perquè detecte les últimes versions del virus. - Realitzar còpies de seguretat periòdicament de tota la informació important que no vulguen perdre.

       
       
      Aquesta pàgina web utilitza cookies pròpies i de tercers amb fins tècnics , d'anàlisi del trànsit per facilitar la inserció de continguts en xarxes socials a petició de l'usuari . Si continua navegant , considerem que accepta el seu ús . Per a més informació consulte la nostrapolítica cookies D'acord