Logo de la Universitat de València Logo Recerca i Transferència Logo del portal

Eurorecerca 1487: Segona convocatòria d'Interreg Sudoe

  • 21 de desembre de 2016
Eurorecerca 1487: Segona convocatòria d'Interreg Sudoe

Interreg Sudoe promou la cooperació territorial per a abordar problemes comuns a les regions del sud-oest europeu. La seua segona convocatòria de projectes romandrà oberta del 13 al 31 de març de 2017 (primera fase).

El programa europeu Interreg Sudoe, de cooperació transnacional entre regions del sud-oest europeu i cofinançat pel Fons Europeu de Desenvolupament Regional (FEDER), ha publicat la segona convocatòria del nou període programàtic (2014-2020), centrada en projectes per a promoure les capacitats d'innovació, d'una banda, i en projectes de protecció del medi ambient i d'eficàcia de recursos, d'altra.

El personal de la Universitat de València amb interès per presentar una proposta de projecte, pot contactar amb la nostra oficina mitjançant l'adreça de correu operuv@uv.es o el telèfon 96-3983621.

Se n'indiquen a continuació les dades bàsiques. La informació completa està disponible en l'enllaç següent:

http://interreg-sudoe.eu/proyectos/segunda-convocatoria

Temes convocats

Han estat convocades dues de les cinc prioritats operatives del Programa, a saber:

  • Prioritat 1. Promoure les capacitats d'innovació per a un creixement intel·ligent i sostenible
  • Prioritat 5. Protegir el medi ambient i promoure l'eficàcia dels recursos

 

interreg_sudoeEntitats elegibles

Totes les entitats públiques, privades amb o sense finalitat lucrativa i empreses (exceptuant les grans empreses) establertes a l'àrea elegible del programa Sudoe poden ser beneficiàries. Les empreses no poden ser beneficiàries principals (coordinadores).

 

Regions elegibles

El territori elegible del Programa Interreg Sudoe està constituït per regions i ciutats autònomes dels quatre Estats membre (Espanya, França, Portugal, Regne Unit -Gibraltar-) i un tercer país (Principat d'Andorra), indicats al text de la convocatòria (la Comunitat Valenciana n'és territori elegible). En el cas del Principat de Andorra, podrà participar però no rebre ajuda FEDER.

 

Consorci

El consorci ha d'incloure almenys tres entitats pertanyents a tres diferents països dels que participen al programa.

 

Pressupost

L'ajuda FEDER disponible per a aquesta convocatòria és de 16.000.000 euros per a la prioritat 1, i 9.000.000 euros per a la prioritat 5.

 

Durada dels projectes

La durada dels projectes no podrà ser superior a 36 mesos.

 

Cofinançament

La contribució econòmica de FEDER no pot superar el 75% del cost total subvencionable del projecte.

 

Final del termini i presentació de propostes

Aquesta convocatòria segueix un procediment en dues fases. En la primera, es presenta la idea de projecte i els documents de suport: declaració responsable i de compromís del beneficiari principal (coordinador) i les declaracions d'interès per part de les entitats participants. Els projectes que siguen seleccionats per a competir en la segona fase, hauran de presentar el formulari de candidatura complet i els annexos corresponents.

Les propostes de la primera fase es presentaran de manera electrònica mitjançant l'aplicació informàtica eSudoe i també l'original de la declaració responsable i de compromís en paper a l'adreça postal indicada a la convocatòria, entre el 13 de març i el 31 de març de 2017 a les 12.00 h. (hora local de Santander).

 

Cerca de socis

  • Borsa de Projectes del web d'Interreg Sudoe. Aquesta eina serveix tant per a publicar una idea de projecte, com per a fer-se soci d'una idea de projecte ja existent.
  • Base de dades KEEP, que recull la informació sobre tots els projectes i socis que treballen en cooperació territorial, inclosos els programes Interreg, l'Instrument de Pre-accès (IPA) i l'instrument Europeu de Veïnatge (ENI)

 

Documents d'interès

** Text oficial de la convocatòria (versió espanyola)

** Guia Sudoe

** Programa Sudoe: Cooperación Territorial Europea. Programa de Cooperación Interreg V - B Europa Suroccidental. Versió adoptada per la CE el 18 de juny de 2015

 

Informació completa de la convocatòria

Tota la informació es troba disponible al web:

http://interreg-sudoe.eu/proyectos/segunda-convocatoria