Logo de la Universitat de València Logo Recerca i Transferència Logo del portal

Eurorecerca 1488: Jornada informativa del repte social "Societats segures" d'Horitzó 2020

  • 22 de desembre de 2016
Eurorecerca 1488: Jornada informativa del repte social

Lloc: seu del CDTI - Carrer Cid, 4. Madrid. Data: 17 de gener de 2017.

El proper 17 de gener de 2017, el Centre per al Desenvolupament Tecnològic Industrial (CDTI) del Ministeri d'Economia, Industria i Competitivitat celebrarà a Madrid una jornada informativa sobre les properes convocatòries 2017 del repte social 7 d'Horitzó 2020 "Societats segures. Protegir la llibertat i la seguretat d'Europa i dels seus ciutadans."

 

S'abordaran qüestions estratègiques del programa de Societats segures i les oportunitats de participació, a més d'aspectes clau a l'hora de preparar propostes. El darrer bloc de la jornada inclou una taula rodona sobre el paper dels usuaris finals i una sessió de presentació de les entitats participants (sota sol·licitud).

 

Per la vesprada, hi haurà la possibilitat de mantenir entrevistes bilaterals sobre una idea de projecte per als participants que així ho sol·liciten i que obtinguen la corresponent confirmació, així com entrevistes bilaterals amb usuaris finals. La data límit per a sol·licitar-les és el 13 de gener de 2017.

 

El programa de la jornada i els formularis d'inscripció i de sol·licitud d'entrevistes estan disponibles al web del CDTI.