Logo de la Universitat de València Logo Recerca i Transferència Logo del portal

Convocatòria Advanced Grant 2017 de l'ERC

  • 16 de juny de 2017
Convocatòria Advanced Grant 2017 de l'ERC

La convocatòria Advanced Grants 2017 de l’ERC per a projectes individuals d’investigadors i investigadores sèniors romandrà oberta fins al 31 d’agost de 2017

 

Aquestes subvencions del Consell Europeu de Recerca de la Comissió Europea ofereixen als investigadors un suport de fins a 2,5 milions d’euros per al seu projecte, per a un període de 5 anys. Els projectes han de ser pioners i altament innovadors, i poden pertànyer a qualsevol camp del coneixement. Els investigadors principals han d’estar en actiu i haver assolit fites significatives en la seua carrera investigadora en els darrers 10 anys.

Les científiques i el científics de la Universitat de València que estiguen preparant una proposta de projecte per a aquesta convocatòria, han de contactar amb Rosa García Pérez, de la Secció d’R+D+I Internacional del Servei d’Investigació i Innovació, per tal de comprovar la seua elegibilitat segons els criteris de la convocatòria, revisar la part administrativa de la proposta i obtenir els documents de suport necessaris del Vicerectorat.

Les dades de contacte de Rosa García són les indicades a continuació, i estarà disponible fins al dia 4 d’agost de 2017.
Rosa García Pérez
Extensió 51139
Correu electrònic Rosa.Garcia-Perez@uv.es, operuv@uv.es