Logo de la Universitat de València Logo Recerca i Transferència Logo del portal

INVESTIGAR AMB EMPRESES: Taller per a la preparació de propostes en convocatòries d’I+D col·laborativa

  • 3 de febrer de 2016
El proper dimarts 9 de febrer tendrá lloc el Taller per a la preparació de propostes en convocatòries d’I+D col·laborativa, INVESTIGAR AMB EMPRESES.

El proper dimarts 9 de febrer tendrá lloc el Taller per a la preparació de propostes en convocatòries d’I+D col·laborativa, INVESTIGAR AMB EMPRESES.

Aprofitant la Convocatòria Reptes de Col·laboració 2016 del MINECO i altres convocatòries en col·laboració amb empreses com, per exemple, les convocatòries gestionades pel Centre per al Desenvolupament Tecnològic Industrial (CDTI) o l’Institut Valencià de Competitivitat Empresarial (IVACE), tècnics de l’Oficina de Transferència de Resultats d’Investigació, OTRI, donaran recomanacions útils en relació a la participació en aquestes dues convocatòries d’I+D col·laboratives.

El Taller es desenvoluparà en dues parts:

A) Una primera part informativa sobre aspectes generals de caràcter pràctic, com ara:

  • La presentació de sol·licituds d’ajuda
  • Condicions de participació (com entitat beneficiària o com entitat subcontractada)
  • Recolzament en l’elaboració de pressupost
  • Aspectes a considerar en la redacció de la memòria
  • Càlcul del cost del personal propi
  • Suport en la recerca de socis
  • Dubtes sobre projectes concrets que es troben en fase de preparació
  • Com negociar els drets de propietat industrial i intel·lectual derivats del projecte
  • Regulació de la col·laboració amb l’empresa mitjançant conveni o contracte

B) Una segona part d’assessorament i resolució de dubtes personalitzades per a aquells investigadors que estiguen preparant propostes de projectes en alguna d’aquestes convocatòries, aquells que estan interessats i no disposen encara de soci en el projecte i a aquells que es troben negociant un contracte art.83 per a avaluar la possibilitat de finançament mitjançant aquestes convocatòries.

Adreçat a: personal investigador de la UV interessat en presentar propostes de projectes d’I+D en col·laboració amb empreses, que estiga preparant propostes de projectes en convocatòries públiques o per a aquells interessats en participar i que no disposen encara de soci en el projecte.

Lloc de celebració: Sala de Juntes de la Facultat de Farmàcia, al Campus de Burjassot, de 10:00 a 12:00 del matí.

Per qüestions d’organització es prega a tots els interessats en assistir remeten un correu electrònic confirmant l’assistència a colaboración.otri@uv.es

 

Llista d'enllaços: