Logo de la Universitat de València Logo Recerca i Transferència Logo del portal

Programa e2 “Estudiante x Emprendedor” a la Universitat de València

  • 23 de juny de 2017
Image de la noticia

I edició del programa e2 “Estudiante x Emprendedor” orientat a promoure l'esperit emprenedor i a entrenar a estudiants de qualsevol titulació de la Universitat de València en la creació d'iniciatives de negoci amb el suport d'empresaris a nivell regional. Aquesta iniciativa es desenvolupa en el marc del programa d'emprenedoria Empren +, coordinat pel Vicerectorat d’Investigació i Política Científica, i compta amb la col·laboració de la Facultat d'Economia.

La Universitat de València llança la I edició del Programa e2, orientat a promoure l'esperit emprenedor i a entrenar a estudiants de qualsevol titulació de la Universitat de València en la creació d'iniciatives de negoci amb el suport d'empresaris a nivell regional.

El Programa “e2: Estudiant x emprenedor” consisteix en la creació d'equips multidisciplinaris conformats per un estudiant tutor que coordina a altres quatre companys de diverses carreres i per un empresari-mentor que els orienta i recolza per a generar idees i establir propostes reals de negoci.

El Programa e2 a València és una iniciativa dissenyada pel Centro Internacional Santander Emprendimiento (CISE) amb suport de Banc Santander, a través de Santander Universitats, i impulsada per la Generalitat Valenciana i per les cinc universitats públiques de la Comunitat Valenciana. En la Universitat de València e2 es desenvolupa en el marc del programa d'emprenedoria Empren +, i compta amb la col·laboració de la Facultat d'Economia

¿Què ofereix el Programa e2?

Durant la durada del programa, que començarà al setembre i finalitzarà al novembre del 2017, els participants d'e2 rebran:

  • Fins a 30 hores de formació gratuïta en temes relacionats amb el lideratge, la gestió d'equips, el desenvolupament de models de negoci, la creativitat i les habilitats comunicatives i de negociació.
  • Assessorament i tutorització per part d'experts i empresaris, així com eines útils perquè cada equip desenvolupe la seua idea de negoci.
  • L'oportunitat de viure una experiència única i de desenvolupar competències i habilitats transversals que afavorisquen l'empleabilidad  dels participants i la seua connexió amb l'entorn empresarial.

Sol·licituds i termini de presentació:

En aquesta primera fase d'e2 es busca seleccionar fins a un total de 5 estudiants tutors amb iniciativa, creativitat i capacitat de lideratge, que guiaran als seus equips amb el suport d’un empresari-mentor.

La recepció de candidatures romandrà oberta fins al 15 de juliol i està dirigida a estudiants de grau o postgrau de qualsevol àmbit de coneixement de la Universitat de València o egressats de la Universitat de València fins a dos anys d’antiguitat.

Els estudiants interessats hauran de presentar la seua candidatura a través del formulari disponible en http://www.e2.cise.es/

Més informació:

Tel.: 963983447

Correu electrònic: otri@uv.es

Servei d'Investigació i Innovació - Secció d'Innovació: Valorització i Emprenedoria 

Universitat de València