Logo de la Universitat de València Logo del portal

Tallers de llengües i cultures - primavera de 2017. Nou taller de polonès de nivell A1!

Els tallers tindran lloc entre el 13 de febrer i el 18 de maig de 2017, llevat del Taller de llengua i cultura poloneses de nivell A1 que començarà el 8 de març. No hi haurà sessions del 15 al 19 de març (Falles), ni del 14 al 24 d'abril (Pasqua). Les sessions són de 90 minuts.

Són gratuïts i estan oberts a l'estudiantat i al personal treballador de la Univesitat de València. Si no treballeu ni estudieu en la Universitat, teniu l'opció de fer-vos membres de l'Associació d'Amics i Antics Alumnes (www.fundacio.es/amics).

Els objectius de cada taller són promoure el coneixement, la llengua i la cultura del tallers, els valors del plurilingüisme i l'estatus del valencià com a llengua pròpia de l'activitat acadèmica. Les llengües de treball, doncs, són la pròpia de cada taller i el valencià.

El taller de llengua i cultura ucraïneses A1+/A2 està indicat per a persones amb alguns coneixements previs de la llengua del taller o de qualsevol altra llengua eslava. El taller d'Introducció a les llengües i cultures eslaves no requereix coneixements previs.

Una volta començats els tallers, els dinamitzadors podran proposar als participants canvis de grup, per millorar-ne el funcionament, sobretot si s'hi detecten nivells molt heterogenis.

La falta injustificada a la primera sessió o durant dues sessions consecutives o tres d'alternes comporta la baixa en el taller. La justificació de faltes d'assistència es presentarà en la primera sessió possible a la persona dinamitzadora del taller, a la qual correspondrà la decisió d'acceptar-la o no.

L'assistència als tallers no se certificarà ni es convalidarà per crèdits.

Lloc: Edifici Beatriu Civera (EBC), carrer del Serpis, 29, planta baixa (Campus dels Tarongers).

Per inscriure-vos-hi cliqueu en el nom de l'idioma.

Taller i nivell Horari Aula
Introducció a les llengües i cultures eslaves Dilluns i dimecres, 15.30-17.00 Aula 1
Llengua i cultura poloneses A1 Dilluns i dimecres, 17.30-19.00 Aula 3
Llengua i cultura ucraïneses A1+/A2 Dimarts i dijous, 17.30-19.00 Aula 1
Llengua i cultura italianes A1 Dilluns i dimecres, 10.30-12.00 Aula 2
Llengua i cultura italianes A2-B1 Dilluns i dimecres, 12.30-14.00 Aula 2
Llengua i cultura italianes B2-C1 Dimarts i dijous, 12.30-14.00 Aula 2

Recordeu que, a més d'aquests tallers, podeu particiar en els grups de conversa en diverses llengües que oferim a través dels centres d'autoaprenentatge de cada campus: www.spluv.es/conversa

Presentacions dels tallers

 
Aquesta pàgina web utilitza cookies pròpies i de tercers amb fins tècnics , d'anàlisi del trànsit per facilitar la inserció de continguts en xarxes socials a petició de l'usuari . Si continua navegant , considerem que accepta el seu ús . Per a més informació consulte la nostrapolítica cookies