Logo de la Universitat de València Logo del portal

  • Estudiant de la UV

Cinema en VOS i en valencià als AlbaTexas

AlbaTexas Cinemes

Cinemes AlbaTexas, plaça de Fra Lluís Colomer, 4, València

La col·laboració amb els Cinemes AlbaTexas es limitarà a les pel·lícules programades en valencià, és a dir, films en versió original en valencià, en versió original subtitulada en valencià o en versió doblada al valencià, i oberta a qualsevol projecció o sessió de dilluns a diumenge.

Qualsevol persona de la comunitat universitària (estudiants, PAS, PDI i membres de l'Associació d'Amics i Antics Alumnes) podran recollir els bons de la campanya als centres d'autoaprenentatge de llengües presentant el carnet universitari.

Cada bo es podrà bescanviar, a la taquilla dels cinemes, el mateix dia de la sessió a la qual es vol assistir, per una entrada gratuïta per a qualsevol projecció en valencià de qualsevol dia i sessió. Òbviament, el bescanvi per a una sessió concreta estarà condicionat per la disponibilitat d'entrades.

Programació

BOGES D'ALEGRIA

562

Beatrice (Valeria Bruni Tedeschi) és una rica comtessa que no calla ni sota l'aigua i que està convençuda de ser una de les persones més influents de les esferes polítiques a escala mundial. Comparteix institució psiquiàtrica amb la misteriosa Donatella (Micaella Ramazzotti), una jove plena de tatuatges i la personalitat de la qual és vulnerable i introvertida. Arran de compartir teràpies a Villabiondi, el delirant centre mental en què resideixen, faran amistat de manera atípica i això els farà embarcar-se en una emocionant i imprevisible aventura que deixarà al descobert el manicomio a l'aire lliure que hi ha en una societat aparentment assenyada. Dirigida i escrita per Paolo Virzi, amb els actors Valentina Carnelutty, Sergio Albelli i Tommaso Ragno, entre altres intèrprets.


Títol original: LA PAZZA GIOIA
Nacionalitat: ITÀLIA
Any de producció: 2016
Gènere: COMÈDIA-DRAMA
Durada: 111. 
Director: PAOLO VIRZI
Actors: VALERIA BRUNI TEDESCHI , MICAELA RAMAZZOTTI , ANNA GALIENA , VALENTINA CARNELUTTI
Qualificació: +16 ANYS
Versió: V.O. ITALIÀ SUB. VALENCIÀ

 

27-06 Dimarts 18:00 20:10 22:20
28-06 Dimecres 18:00 20:10 22:20
29-06 Dijous 18:00 20:10 22:20

 

EL CAPITAL HUMÀ

160

La vigília del dia de Nadal, un ciclista és atropellat de nit per un luxós tot terreny. El desgraciat accident canviarà el destí de dues famílies: la  del milionari Giovanni Bernaschi, un especulador financer que ha creat un fons que ofereix un 40 per cent d'interès anual, atraient els crèduls inversors, i la de Dino Ossola, un ambiciós agent immobiliari amb una empresa a punt de fer fallida. 7 PREMIS DAVID DI DONATELLO- FESTIVAL DE TRIBECA 2014 (MILLOR ACTRIU VALERIA BRUNI) - FESTIVAL DE SEVILLA (PREMI DEL PUBLIC) - PREMIS DEL CINEMA EUROPEU (NOMINADA A MILLOR DIRECTOR I MILLOR ACTRIU VALERIA BRUNI). 


Títol original: IL CAPITALE UMANO
Nacionalitat: ITÀLIA
Gènere: DRAMA
Durada: 109. 
Director: PAOLO VIRZI
Actors: VALERIA BRUNI TEDESCHI , FABRIZIO BENTIVOGLIO , VALERIA GOLINO , FABRIZIO GIFUNI
Qualificació: +12 ANYS
Versió: V.O. ITALIÀ SUB. VALENCIÀ

 

27-06 Dimarts 20:00
28-06 Dimecres 20:00
29-06 Dijous 20:00

 

LA FÓRMULA DE LA FELICITAT

445

El farmacèutic d'un petit i avorrit poble troba la via de fuita al seu ruïnós matrimoni a través d'una amant. Aquesta, aficionada a les drogues amb recepta, introduirà a poc a poc el farmacèutic en aquest addictiu món. Quan decideixen formalitzar la relació, en lloc de divorciar-se, opten per altra solució.


Títol original: BETTER LIVING THROUGH CHEMISTRY
Nacionalitat: ESTATS UNITS
Any de producció: 2014
Gènere: COMÈDIA
Durada: 87. 
Director: GEOFF MOORE
Actors: SAM ROCKWELL , OLIVIA WILDE , MICHELLE MONAGHAN , RAY LIOTTA
Qualificació: +16 ANYS
Versió: V.O. ANGLÈS SUBT. VALENCIÀ

 

27-06 Dimarts 20:00
28-06 Dimecres 20:00
29-06 Dijous 20:00

 

PÀTRIA

579

Pàtria narra els orígens de Catalunya i reivindica amb orgull la identitat catalana amb l’objectiu de donar a conèixer tant aquí com a  l’estranger les nostres arrels com a poble. La pel·lícula, de gènere èpic i temàtica popular, inicia el seu viatge amb la veritable història dels primers referents escrits sobre la llegenda d’Otger Cataló, que apareix per primera vegada en l’obra Histories e conquestes dels Reys de Aragó e Comtes de Barcelona, escrita el 1438 al Monestir de Sant Llorenç (Berguedà) per un mossèn benedictí. Segle XV, una matinada emboirada arriba un carruatge al monestir de Sant Llorenç. Un il·lustre i ancià noble anomenat Climent de Vallcebre arriba a la comunitat benedictina per passar els últims dies de vida en companyia d’un vell amic, l’abat Ponç. Un cop instal·lat, Climent rebrà la visita del jove Pere Tomic, que veurà reflectit en ell una font de saviesa i d’inspiració pel seu futur llibre. Al llarg dels últims mesos de vida, Climent de Vallcebre explicarà des del seu punt de vista somniador quin fou l’origen de la pàtria catalana tot narrant la història d’Otger Cataló i els nou barons de la fama.La narració d’aquesta llegenda permet la incorporació de trames diverses i la presentació de diferents personatges del monestir de Bagà, alhora que obrirà un dels arguments secundaris més importants del film, els rols de poder entre els frares i les monges benedictines i els misteriosos i passionals lligams que hi havia a la comunitat eclesiàstica. A partir de la narració d’en Climent la visualització de la llegenda s’introdueix en la trama en forma de flashback.


Títol original: PÀTRIA
Nacionalitat: ESPANYA
Any de producció: 2017
Gènere: DRAMA HISTÒRIC
Durada: 103. 
Director: JOAN FRANK CHARANSONNET
Actors: BORIS RUIZ , MIQUEL SITJAR , MIQUEL GELABERT , JOAN MASSOTKLEINER
Qualificació: +12 ANYS
Versió: V.O. VALENCIÀ

 

27-06 Dimarts 18:00 22:00
28-06 Dimecres 18:00 22:00
29-06 Dijous 18:00 22:00

 

UN AMOR D'ESTIU

574

A París, el 1971, Delphine coneix a Carole. La primera, filla de camperols, es muda a la capital per aconseguir la independència econòmica i ser propietària de la seua pròpia vida. La segona té nòvio i viu feliçment el començament del moviment feminista. A Delphine, misteriosa i reservada, li agraden les dones. Carole ni es planteja aquesta possibilitat. De la seua trobada sorgeix una història d'amor que els desequilibrarà les vides en ensopegar amb la realitat. PREMIS CÉSAR 2015: NOMINADA MILLOR ACTRIU (DE FRANCE) I MILLOR ACTRIU SECUNDÀRIA (LVOVSKY). 


Títol original: LA BELLE SAISON
Nacionalitat: FRANÇA
Any de producció: 2015
Gènere: DRAMA ROMÀNTIC
Durada: 105. 
Director: CATHERINE CORSINI
Actors: CÉCILE DE FRANCE , IZÏA HIGUELIN , NOÉMIE LVOVSKI , KEVIN AZAÏS
Qualificació: +16 ANYS
Versió: V.O. FRANCÈS SUB.VAL.

 

27-06 Dimarts 18:00 22:00
28-06 Dimecres 18:00 22:00
29-06 Dijous 18:00 22:00
 

 

Data d'actualització: 30 de juliol de 2017 22:00.

 
 
Aquesta pàgina web utilitza cookies pròpies i de tercers amb fins tècnics , d'anàlisi del trànsit per facilitar la inserció de continguts en xarxes socials a petició de l'usuari . Si continua navegant , considerem que accepta el seu ús . Per a més informació consulte la nostrapolítica cookies