• .

  Servei d'Extensió Universitària

 • .

  Servei d'Extensió Universitària

 • .

  Servei d'Extensió Universitària

logo 15 anys nau gran

29/09/14

Sopar de Gala 15 aniversari de La Nau Gran

El nostre programa La Nau Gran fa 15 anys junts. Per això vos convoquem al sopar de gala conmemorativa que celebrarem el divendres 14 de novembre, a les 21:30 h., a l'hotel SH VALENCIA PALACE (Passeig Albereda, 32).

[Llegir més]

  25/09/14

  Participeu del Voluntariat Esportiu a València

  A partir del conveni de la Universitat de València amb la Fundació Esportiva Municipal de València, l'alumnat de La Nau Gran té ocasió de participar com a voluntaris en els esdeveniments esportius de la ciutat de València, i rebre 3 crèdits de lliure opció.

  [Llegir més]

   alumnes nau gran

   22/09/14

   Vacants en alguns Itineraris de La Nau Gran

   Un cop esgotada la llista d'espera queden places vacants en primer d'alguns itineraris de La Nau Gran.

   [Llegir més]

    22/09/14

    Canvi de lloc cicle de conferències Psicologia, de què parlem?

    ¡¡¡IMPORTANT!!!El cicle de conferències "Psicologia, de què parlem?", ha canviat el seu lloc de realització, les conferències es realitzaran al Saló d'Actes "Joan Fuster" de la Facultat de Geografia i Història (Av. Blasco Ibáñez, 28). A excepció de la conferència del dia 16 d'octubre de 2014 que es realitzarà a l'Aula Magna de la Facultat de Filosofia i Ciències de l'Educació (Av. Blasco Ibáñez, 30).

     18/09/14

     Nau Gran En Obert 2014/2015

     Ja està publicada l'oferta d'activitats de Nau Gran En Obert.

     [Llegir més]

     Alumnes Nau Gran

     31/07/14

     Ajudes econòmiques Nau Gran

     Ja estan publicades les Ajudes Econòmiques per a Nau Gran. Les ajudes estan destinades a cobrir les despeses de matrícula. El termini de presentació de sol·licituds finalitza el 30 de setembre de 2014.

     portada El Rogle, núm. 14

     02/07/14

     El Rogle núm. 14 per a no perdre el contacte durant l'estiu...

     Teniu al vostre abast el núm. 14 del butlletí informatiu de La Nau Gran, El Rogle núm. 14 A banda dels recordatoris bàsics sobre el procés de matrícula per al curs 14-15, trobareu informacions sobre el final de curs dels Amics de La Nau Gran, l'orla de l'alumnat que ha completat cinqué de Psicologia, la iniciativa "Obri els ulls". I també comptem amb les paraules de la directora Cristina Civera cap a l'alumnat que ha completat la seua formació a La Nau Gran, i un text estimulant de la curiositat i la investigació a cura d'Alberto Aparici. Finalment la primera entrevista amb Ramón López, el nou vicerector responsable de Polítiques de Formació i Qualitat Educativa

     [Llegir més]