• .

  Servei d'Extensió Universitària

 • .

  Servei d'Extensió Universitària

 • .

  Servei d'Extensió Universitària

Alumnes Nau Gran

31/07/14

Ajudes econòmiques Nau Gran

Ja estan publicades les Ajudes Econòmiques per a Nau Gran. Les ajudes estan destinades a cobrir les despeses de matrícula. El termini de presentació de sol·licituds finalitza el 30 de setembre de 2014.

portada El Rogle, núm. 14

02/07/14

El Rogle núm. 14 per a no perdre el contacte durant l'estiu...

Teniu al vostre abast el núm. 14 del butlletí informatiu de La Nau Gran, El Rogle núm. 14 A banda dels recordatoris bàsics sobre el procés de matrícula per al curs 14-15, trobareu informacions sobre el final de curs dels Amics de La Nau Gran, l'orla de l'alumnat que ha completat cinqué de Psicologia, la iniciativa "Obri els ulls". I també comptem amb les paraules de la directora Cristina Civera cap a l'alumnat que ha completat la seua formació a La Nau Gran, i un text estimulant de la curiositat i la investigació a cura d'Alberto Aparici. Finalment la primera entrevista amb Ramón López, el nou vicerector responsable de Polítiques de Formació i Qualitat Educativa

[Llegir més]

  27/06/14

  Resultats definitius de la preinscripció dels itineraris curs 2014-2015

  Ja podeu consultar els resultats DEFINITIUS de la preinscripció per als itineraris de la Nau Gran per al curs 2014-2015.

  [Llegir més]

   alumnat nau gran al servei

   12/06/14

   Informació matrícula 2014-2015 per als alumnes de 2n a 5è

   Els alumnes de La Nau Gran que es matriculen per al proper curs acadèmic 2014-2015 en segon, tercer, quart o cinquè de qualsevol itinerari, hauran de recollir el sobre de matrícula del 21 al 31 de juliol al Servei d'Extensió Universitària en el carrer Amadeu de Savoia, 4 en horari de 09:00 a 14:00 hores. Per retirar el sobre és necesari presentar el dni. Es pot retirar per altra persona amb autorització signada i fotocòpia del dni de l'alumne. La matrícula d'aquestos cursos serà en setembre, el dia i hora que figure a l'enganxina del sobre.

    aula La Nau Gran

    28/05/14

    Resultats de les proves d'accés a quart curs dels itineraris de La Nau Gran

    Ja podeu consultar els resultats de les proves d'accés a quart curs dels itineraris de La Nau Gran.

    [Llegir més]

     16/05/14

     "Obri els ulls"

     Hui a la plaça de la Mare de Déu els membres del projecte "Obri els ulls" han realitzat una performance per tal de sensibilitzar la població de la difícil realitat que pateixen les persones que viuen al carrer. Des d'Extensió Universitària volem col·laborar-hi en la difusió d'una iniciativa valuosa per a tots.

     [Llegir més]

      alumnes Nau Gran

      16/05/14

      Enquestes d'Avaluació del Professorat de La Nau Gran

      L'alumnat de La Nau Gran pot emplenar les enquestes d'avaluació docent mitjançant Aula Virtual de totes aquelles assignatures anuals i de segon quadrimestre. El periode en què romandran actives va del 15 de maig fins al 15 de juliol.