UVCulturaExtensió UniversitàriaUniversitat de València Logo del portal

.

Concursos d'interés oberts

  • 14 d’abril de 2014
cartell concursos 14 Amics Nau Gran

A hores d'ara l'Associació d'Amics de La Nau Gran manté la convocatòria de premis de poesia, narrativa, fotografia i pintura d'enguany. D'altra banda, la revista Senda Senior convoca la Vena edició dels premis Senda.

L'Associació d'Amics de La Nau Gran ha convocat, com cada any des de fa sis, els seus concursos de poesia, relat, pintura i fotografia, en aquesta ocasió amb el tema comú de "La meua ciutat i les seues gents".

Per tal de participar, cal ser estudiant de La Nau Gran, i el termini per als premis de poesia i narrativa acaba el dia 6 de maig. Mentre que els treballs candidats als premis de fotografia i de pintura s'hi hauran de presentar del 19 al 26 de maig d'enguany.

Podeu consultar les bases completes en aquest enllaç.

D'altra banda, la revista Senda Senior convoca premis en tres categories: Categoria Senior, categoria Atenció Sociosanitària, i el premi especial Eulen-Senda al lideratge de les persones majors.

La convocatòria està oberta a la presentació de candidatures, tràmit que cal fer fins al 9 de maig. La resolució i lliurament seran anunciades al juny. La informació més completa la podeu consultar ací.