UVCulturaExtensió UniversitàriaUniversitat de València Logo del portal

.

Ja sabem la lletra ("C") que ordena les preinscripcions a La Nau Gran

  • 15 d’abril de 2014
logo Nau Gran 15 anys

La lletra "C" ha resultat la triada hui a les 13 h, a la Sala de Juntes del nivell 3 de l’edifici de Rectorat, on hem celebrat el tradicional sorteig de la lletra per a la preinscripció a La Nau Gran. Hem comptat amb la presència de les persones que ens han volgut acompanyar en aquest acte obert. Ramón López Martín, nou vicerector de Polítiques de Formació i Qualitat Educativa, i Cristina Civera, directora del Servei d’Extensió Universitària, responsables del programa formatiu per a majors de 55 anys de la Universitat de València, han dirigit l'acte, i la mà innocent de José Miguel Omarrementería ha tret la fitxa "C"

 

LA LLETRA "C" ENCAPÇALARÀ LES INSCRIPCIONS A LA NAU GRAN

VÍDEO DEL SORTEIG

La lletra seleccionada hui per insaculació ha estat la "C". Per tant aprofitarà per tal d’ordenar des dels cognoms que comencen per "C" totes les sol·licituds d’accés a primer en el curs 14-15, en qualsevol dels 9 itineraris de La Nau Gran. El termini per a presentar les preinscipcions serà del 5 al 23 de maig, a través d'un formulari electrònic accessible des de la nostra web. Enguany el programa de formació de majors de la Universitat de València, La Nau Gran, celebra els seus 15 anys d’activitat i creixement continuats, una innovació llavors que ha esdevingut un programa enriquidor d’intercanvi social i cultural.

D’altra banda, aquest dijous 17 d’abril acaba el termini d’inscripció a les proves d’accés als quarts cursos dels diferents itineraris de La Nau Gran. Aquest programa formatiu està organitzat en itineraris de tres cursos de totes les àrees de coneixement de la Universitat. Qui haja completat un itinerari pot optar a continuar dos cursos més d’especialització en eixe àmbit d’estudi, després de superar una prova general de coneixements relacionats. Les persones interessades disposen del formulari cibernètic d’inscripció en l’aplicació ENTREU:

https://webges.uv.es/uvEntreuWeb/menuSEU.jsp?idtramite=EU_PNG14

Les proves d'accés a 4t tindran lloc els dies 5, 6 i 7 de maig de 2014. El dia, lloc i hora concrets de cada prova seran publicats els pròxims dies. Al web d'Extensió Universitària podeu trbar-ne més informació.