Logo de la Universdad de Valencia Logo Servicio de Formación Permanente e Innovación Educativa (SFPIE) Logo del portal

PRIDA. Curs "ENGLISH AS A MEDIUM OF INSTRUCTION (EMI): METODOLOGIES ACTIVES APLICADES A LA DOCENCIA UNIVERSITÀRIA EN ANGLÈS”

  • 30 mayo de 2017
Image de la noticia

L'objectiu fonamental d'aquest curs és la formació i millora de les competències comunicatives i metodològiques en anglès del professorat de la UV i va adreçat tant al professorat que ha impartit al menys 5 anys de docència en anglès en grau o màster (rol de Mentor) com al professorat amb interès i/o que té possibilitat d’impartir docència en anglès (rol de Novell).

Es farà els dies 6, 7, 10, 11 i 12 de juliol de 2017, en horari de 9.00 a 15.00 hores a l’aula 1.1. del Servei de Formació Permanent i Innovació Educativa (SFPIE).

Per fer la inscripció és necessari emplenar i enviar la fitxa de sol·licitud al correu electrònic prida@uv.es de l’1 al 9 de juny de 2017.

El Pla de Recerca, Internacionalització i Docència en Anglès (PRIDA) forma part de l'estratègia d'internacionalització de la Universitat de València (UV) i està promogut i impulsat conjuntament des del Vicerectorat d'Internacionalització i Cooperació, el Vicerectorat d'Estudis de Grau i Política Lingüística i el Vicerectorat de Polítiques de Formació i Qualitat Educativa.

Aquest Pla té com a objectiu fonamental la formació i millora de les competències comunicatives i metodològiques en anglès del professorat de la UV.

Aquesta formació es realitzarà mitjançant un curs intensiu (30 hores) amb el títol “ENGLISH AS A MEDIUM OF INSTRUCTION (EMI): METODOLOGIES ACTIVES APLICADES A LA DOCENCIA UNIVERSITÀRIA EN ANGLÈS” que es farà els dies 6, 7, 10, 11 i 12 de juliol de 2017, en horari de 9.00 a 15.00 hores a l’aula 1.1. del Servei de Formació Permanent i Innovació Educativa (SFPIE).

Aquest curs s’adreça tant al professorat que ha impartit al menys 5 anys de docència en anglès en grau o màster (rol de Mentor) com al professorat amb interès i/o que té possibilitat d’impartir docència en anglès (rol de Novell).

Per fer la inscripció és necessari emplenar i enviar la fitxa de sol·licitud al correu electrònic prida@uv.es de l’1 al 9 de juny de 2017.

Lista de enlaces: