Logo UVFaculty of Social Sciences Logo del portal

Presentació de les Guies temàtiques dels Graus de la Facultat.

  • June 15th, 2017
Image de la noticia

Dimarts dia 20 de juny a les 12 hores a la Sala d’Actes de la Facultat de Ciències Socials.

El Servei de Biblioteques i Documentació realitzarà el proper dimarts dia 20 de juny a les 12 hores la presentació de les Guies temàtiques dels Graus en Treball Social, Sociologia i Relacions Laborals i Recursos Humans a la Sala d’Actes de la Facultat de Ciències Socials.


Aquestes guies temàtiques són una selecció de recursos d'informació publicats en el web de la Biblioteca i relacionats amb les matèries de docència i recerca de la Facultat de Ciències Socials. Constitueixen una eina integradora de recursos d'informació temàtics, i permeten trobar una selecció d'enllaços a pàgines web rellevants, accedir a bases de dades i revistes electròniques especialitzades i localitzar documents en el catàleg bibliogràfic. Recopilen un conjunt d'informació estructurada que els usuaris i usuàries poden fer servir de forma autònoma, segons les seues necessitats informatives.


Us animem a assistir a aquesta presentació d’uns materials que poden ser de gran utilitat per a la docència i recerca del professorat i per a les activitats de l’estudiantat.


Deganat Facultat Ciències Socials