Logo UVFacultat de Ciències Socials Logo del portal

Subprograma B. Ajudes Programa VLC-Bioclínic, per a la realització d’accions preparatòries de projectes d’investigació en cooperació entre investigadores de la UV i l'INCLIVA

 

S’ha publicat la convocatòria d’ajudes, del Programa VLC-Bioclínic, Subprograma B. Ajudes per a la realització d’accions preparatòries de nous projectes d’investigació en cooperació entre investigadores de la UV i l'INCLIVA

Objecte:

Mitjançant la realització d'accions preparatòries, recolzar l'exploració i formulació de projectes de recerca o innovació conjunts, amb l'objectiu de fomentar aliances i impulsar la posta en marxa de projectes de recerca o d'innovació coordinada, que donen lloc a innovacions en l'àmbit de la salut.

Les ajudes, amb el límit màxim de 4.000€ per proposta, podran finançar, total o parcialment, el pressupost sol·licitat i la quantia es determinarà en cada cas d'acord amb els criteris d'avaluació i selecció. Les propostes hauran de tenir, almenys, dos investigadors principals, un de la UV i un altre de l'INCLIVA, a més d'un equip de recerca, si escau, i hauran d'anar signades per cadascun dels investigadors principals de cada organisme.

Destinataris:

Investigadors/professionals de la Universitat de València que presenten sol·licituds en col·laboració amb socis del INCLIVA.

Termini de presentació:

Fins al 3 de juny de 2015

Contacte: vlc-bioclinic@uv.es

Més informació:

www.uv.es/otri

http://vlc-bioclinic.es

 
Període de l'esdeveniment:
  • De 6 de maig de 2015 a 2 de juny de 2015. Tots els dies de 00:00 a 01:00.
  • 3 de juny de 2015 de 00:00 a 15:00. Dimecres.
 
 
Lloc de realització

Vicerectorat d’Investigació i Política Científica

 
Organitza

Vicerectorat d’Investigació i Política Científica. Oficina de Transferència de Resultats d’Investigació (OTRI).

www.uv.es/otri

 

Contacta vlc-bioclinic@uv.es

 
Més informació