Logo UVFacultat de Ciències Socials Logo del portal

Gran derbi entre la Universitat i la Universitat Politècnica de València

 

Els equips de la Universitat de València es preparen per una de les jornades que més interès desperta de la lliga universitària valenciana. El derbi entre la Universitat de València i la Universitat Politècnica de València (UPV) tindrà lloc dijous que ve, 27 de novembre.

A les instal·lacions de la Universitat Politècnica de València, la jornada s'obrirà amb el partit de bàsquet femení que es jugarà al pavelló de la UPV a les 12.30 h. A continuació, a les 13.00 h, a la pista paral·lela de futbol sala, es donaran cita les seleccions de futbol sala masculí. El pavelló també acollirà els equips de bàsquet masculí a les 14.30 h i de futbol sala femení a les 15.00 h. Per la seua banda, l'equip de futbol masculí de la Universitat jugarà a les 15.30 h al camp de gespa artificial de la UPV.

A casa, la jornada començarà a les 13.00 h al pavelló del campus de Blasco Ibáñez de la mà de la selecció d'handbol femení, i a continuació els seguiran els seus companys masculins a les 15.00 h. Mentrestant, a les 14.00 h, el tram V del riu Túria acollirà el partit de rugbi masculí. Gairebé al mateix temps, a les 13.30 h, a la sala sud de l'Aulari V, els equips de voleibol buscaran la seua tercera victòria consecutiva: els xics hi jugaran a les 13.30 h i a continuació els seguiran les xiques, que tancaran la jornada a les 15.30 h.

L'entrada a tots els partits és lliure i, sens dubte, constitueix una de les jornades més interessants d'aquesta lliga, en la qual es donen cita les set universitats valencianes.

Com en anteriors cites esportives universitàries, el Servei d’Educació Física i Esports oferirà cobertura en directe i seguiment de les seleccions mitjançant les seues xarxes socials oficials (Twitter:@sefuv i www.facebook.com/sefuv) a través de les quals oferirà a tots els seguidors informació immediata sobre els resultats dels partits.

Més informació sobre resultats, calendaris i classificacions a la secretaria CAEU de la pàgina del Servei d’Educació Física i Esports de la Universitat de València (www.uv.es/sef).

 

Data 27 de novembre de 2014 de 12:30 a 17:00. Dijous.

 
 
Lloc de realització

València

 
Organitza

Servei d'educació Física i Esports.

http://www.uv.es/sef

 

Contacta servei.educacio.fisica@uv.es

 
Més informació