Logo UVFacultat de Ciències Socials Logo del portal

De l’autonòmic al nacional

 

La selecció d’escalada de la Universitat de València acudix a Moralzarzal (Madrid) per disputar el Campionat d’Espanya Universitari d’Escalada, l’esdeveniment esportiu universitari més important de l’any a escala nacional, que aquesta vegada organitza la Universidad Nacional de Educación a Distancia (UNED).

El combinat dirigit per Mónica Sánchez acudix a la cita després d’haver-se proclamat campió autonòmic el mes d’abril passat en el Campionat Autonòmic d’Esport Universitari (CAEU), la competició on es donen cita totes les universitats del sistema universitari valencià. L’equip acudix hui a Madrid per realitzar el procés d’acreditació a les instal·lacions del Rock Game Moralzarzal, on a més la UNED ha organitzat una xarrada sobre prevenció i tractament de lesions en escalada, a càrrec del doctor César Canales Hortelano. Dissabte 30 de maig donarà començ la competició, al matí tindran lloc les eliminatòries i semifinals, i havent dinat, a partir de les 16.00 hores es disputaran les finals.

Igual que en anteriors cites esportives universitàries, el Servei d’Educació Física i Esports oferirà cobertura en directe i seguiment de la selecció d’escalada a través de les seues xarxes socials oficials Twitter:@sefuv i www.facebook.com/SEFUV), en les quals oferirà a tots els seguidors informació més immediata sobre els resultats de la selecció.

 
Període de l'esdeveniment:
  • 29 de maig de 2015 de 18:00 a 20:30. Divendres.
  • 30 de maig de 2015 de 09:00 a 20:00. Dissabte.
 
 
Lloc de realització

Madrid

 
Organitza

Universitat Nacional d'Educació a Distancia.

www.madrid.uned.es

 

Contacta info@madrid.uned.es

 
Més informació