Logo UVFacultat de Ciències Socials Logo del portal

Eleccions a Degà/na de la Facultat de Ciències Socials

  • 25 de febrer de 2015
Eleccions a Degà/na

El professor Ernest Cano ha estat reelegit aquest dimecres com a degà de la Facultat de Ciències Socials de la Universitat de València. En la votació, Cano ha obtingut els 38 vots possibles. L’equip està integrat per Rosario Fernández‐Coronado, Elvira Marí, Albert Moncusí, Inmaculada Verdeguer, Rafael Castelló i Elena García.

ELECCIONS A DEGÀ/NA

Nascut a Iecla (Múrcia) l’any 1966, viu a Benimaclet (València) des que va iniciar els estudis universitaris. És llicenciat en Ciències Econòmiques i Empresarials i doctor en Ciències Econòmiques i Empresarials per la Universitat de València.
 
Professor titular del Departament d’Economia Aplicada de la Universitat de València, la seua activitat investigadora es desenvolupa en el camp de l’Economia Laboral, amb recerques i publicacions referides al mercat de treball espanyol, la precarietat laboral i el sistema productiu i territorial. 
 
Forma part de la Unitat d’Investigació Ecolab de la Universitat de València, i col·labora amb el Centre d'Estudis Sociològics sobre la Vida Quotidiana i el Treball de la Universitat Autònoma de Barcelona (QUIT) i amb el Instituto Sindical de Trabajo, Ambiente y Salud (ISTAS).
 
Pel que fa a la docència, s’ha centrat sobretot en graus i màsters de la Facultat de Ciències Socials, particularment en matèries d’Economia del Treball al Grau en Relacions Laborals i Recursos Humans, i la Llicenciatura en Ciències del Treball, a més d’haver impartit matèries de Política Econòmica i Desenvolupament Local.
 
Va ser director del Màster Universitari en Ocupació i Recursos Humans. Ha estat vicedegà de la Facultat de Ciències Socials (2005-2012) i degà d’aquesta Facultat des de 2012.