Logo UVFacultat de Ciències Socials Logo del portal

Del 20 al 22 de juliol - 12 hores Coordinadora: Hortensia Rico Vidal, P.T. de Microbiologia, Universitat de València.

 

Es pretén respondre a diverses qüestions actuals relacionades amb l’alimentació que afecten la salut de les persones. La ciència ajudarà a aclarir dubtes i a corregir creences incorrectes que deriven d’una informació interessada o falsa per falta de coneixements, buscant que participe cada persona en la promoció de la pròpia salut per mitjà del coneixement.

Participen professors de cinc àrees de coneixement; Nutrició, Parasitologia, Microbiologia, Farmacologia i Tecnologia dels aliments.

Del 20 al 22 de julio - 12 hores

Coordinadora. Hortensia Rico Vidal. P.T. de Microbiologia. Universitat de València.

 

Data De 29 de maig de 2015 a 20 de juliol de 2015. 24h. Dissabte.

 
 
Lloc de realització

C/ Tossal, 8 - Gandia

 
Organitza

Centre Internacional de Gandia

http://www.uegandia.es/val/inscripciones

.

http://www.uegandia.es/val/inscripciones

 

Contacta olcinag@uv.es

 
Més informació