Logo de la Universitat de València Logo Facultat de Ciències Socials Logo del portal

El Servei d’Educació Física i Esports de la Universitat de València inicia el procés de matrícula per al segon quadrimestre, en què l'alumnat pot escollir entre una varietat àmplia d'opcions.

 

Les possibilitats són molt àmplies i l'oferta es dirigeix tant a membres de la comunitat universitària com al públic en general interessat en l'activitat física i en l'esport. El programa d'activitats del segon quadrimestre és molt complet, s'ofereixen més de 50 activitats diferents. A més de les activitats que s'ofereixen cada any (danses, tennis, pàdel, ioga, natació, pilates, musculació…) aquest quadrimestre tindran importància especial les activitats aquàtiques com el busseig, el paddle surf, la vela, el piragüisme i el surf de vela, activitats que resulten molt atractives per a l'alumnat i que tenen una demanda molt elevada. La matrícula per a aquestes activitats, que necessiten unes condicions climatològiques òptimes per a realitzar-les i disfrutar-hi, s'obrirà a partir del mes de març.

Els interessats trobaran més informació sobre l'oferta i la inscripció en les diferents activitats en la web del Servei d’Educació Física i Esports de la Universitat de València: www.uv.es/sef

 

Data De 7 de gener de 2015 a 14 de març de 2015. 24h. Tots els dies.

 
 
Lloc de realització

Als tres Campus de la Universitat de València

 
Organitza

Servei d'Educació Física i Esports de la Universitat de València.

 

Contacta servei.educacio.fisica@uv.es