Logo de la Universitat de València Logo Unitat de Cultura Científica i de la Innovació - Càtedra de Divulgació de la Ciència Logo del portal

7é Congrés d'Estudiants de Farmàcia de la UV (5a Edició Internacional)

  • 21 de març de 2017
Image de la noticia

La Universitat de València acull des del 29 al 31 de març el 7é Congrés d'estudiants de farmàcia de la UV (cinquena edició internacional). Es tracta d'una trobada anual que organitza l'AVEF (Associació Valenciana de Joves Estudiants de Farmàcia) i que acollirà més de 300 estudiants, procedents de diferents àrees d'Espanya. 

Com tots els anys, l'AVEF organitza un congrés d'estudiants de farmàcia al qual es convida estudiants de tot el món a assistir. Els estudiants es donen cita a la Universitat de València per a abordar les perspectives professionals en el context de la professió farmacèutica i per a defensar davant la societat el paper dels farmacèutics en el sistema sanitari.

El 7º CEFUV s'ha plantejat per millorar, crear, renovar i perfeccionar idees en l'àrea de treball i en les diferents eixides i especialitats que pot tenir el Grau de Farmàcia. Amb aquest motiu, s'ha comptat amb experts de les diferents especialitats, els quals contribuiran amb la seua visió i experiència en el seu àmbit de treball.

Enguany, sota el lema "El món farmacèutic: Innovar és la nostra missió professional", es gaudirà de tres dies plens de conferències, taules redones, presentacions de pòsters, tallers, altres activitats com visites, esdeveniments en xarxa, close encounters. Com a novetat, es premiarà els participants més actius a través de l'aplicació per a mòbils del congrés "VII CEFUV". També es premia la presentació de treballs científics.

Més informació

Més informació

Imatges: