Logo de la Universitat de València Logo Unitat de Cultura Científica i de la Innovació - Càtedra de Divulgació de la Ciència Logo del portal

La Facultat de Física organitza una conferència divulgativa sobre cosmologia

  • 20 de març de 2017

L’expansió de l’univers, la teoria del Big Ban, la formació de les galàxies, la matèria obscura, i el lloc que ocupa l’esser humà a l’univers són alguns dels temes que es tractaran en la xarrada divulgativa 'Cosmología: la historia de nuestro universo', el 7 d’abril a les 19 hores, en la Sala de la Muralla del Col·legi Major Rector Peset. La conferència forma part del congrés '12th Iberian Cosmology Meeting', que es celebrarà a la Facultat de Física entre el 10 i 12 d’Abril.


 

La sessió serà impartida per Diego Rubiera-Garcia, investigador a l’Institut d’Astrofísica i Ciències de l‘Espai de la Universitat de Lisboa i un expert internacional en la Teoria de la Relativitat de Einstein, en forats negres i en Cosmologia.

La conferència està organitzada pel grup Gravetat, Camps Quàntics i Forats Negres del Departament de Física Teòrica de la Facultat de Física i de l’Institut de Física Corpuscular (IFIC), centre mixte de la Universitat i del CSIC. 

Aquest acte forma part del congrés 12th Iberian Cosmology Meeting,  el qual tindrà lloc a la Facultat de Física de la Universitat de València entre els dies 10 i 12 d’Abril. La xarrada és d’accés lliure i gratuït, i es dirigeix als aficionats a la ciència de totes les edats.

 

Més informació xarrada:

http://www.uv.es/cosmology/ibericos/publictalk.html

Grup Gravetat, Camps Quàntics i Forats Negres:

http://www.uv.es/blackholes/

Congrés 12th Iberian Cosmology:

http://www.uv.es/cosmology/ibericos/ibericos2017.html

Imatges: