• .
 
Amparo Mañés amb el rector Esteban Morcillo i el vicerector de cultura i Igualtat Antonio Ariño

03/07/15

Amparo Mañés, nova directora de la Unitat d'Igualtat de la Universitat de València

El rector de la Universitat de València, Esteban Morcillo, ha nomenat Amparo Mañés Barbé nova directora de la Unitat d’Igualtat de la institució. Substitueix en el càrrec Carmen Tomás, qui es va jubilar el passat mes de maig.

[Llegir més]

  Cartell de les Jornades d'Investigació

  21/04/15

  Inclusió de la igualtat en la investigació científica

  El Vicerectorat d’Investigació i Política Científica conjuntament amb el Vicerectorat de Cultura i Igualtat, i la col·laboració de la Unitat d’Igualtat, han organitzat unes jornades sobre la incorporació de la igualtat de gènere en la investigació. En concret, es desenvoluparan quatre jornades, una per campus i àrea de coneixement durant el mes de maig en horari de matí.

  [Llegir més]

  Imatge de la jornada de pressupostos

  20/04/15

  La Universitat treballa en la incorporarió de la perspectiva de gènere als seus pressupostos

  La Universitat de València organitza una jornada formativa sobre com incorporar la perspectiva de gènere en els pressupostos. La jornada està prevista per al proper 11 de maig en horari de 8.30 a 14 hores i tindrà lloc a l'Auditori Joan Plaça del Jardí Botànic i està coordinada pel vicerectorat de Cultura i Igualtat, la Gerència i la Unitat d’Igualtat de la Universitat de València.

  [Llegir més]

  19/04/15

  Una exposició repassa les polítiques d'igualtat i els estudis de gènere a la Unviersitat de València

  La Universitat de València compleix una destacada tasca en el foment de la igualtat de gènere no només en la pròpia institució sinó en la projecció social mitjançant la formació, la recerca, la transferència de coneixement, la difusió cultural i la innovació sociocultural. L’exposició, organitzada pel Vicerectorat de Participació i Projecció Territorial, mostra eixa contribució de la Universitat a través del treball de dues sòlides entitats com són la Unitat d’Igualtat i l’Institut Universitari d’Estudis de la Dona.

  [Llegir més]

  Imatge del cartell de les Jornades d'Igualtat a Salamanca

  19/04/15

  Per un plan concilia per la universitat pública espanyola

  La Universitat de Salamanca acull els proper 7 i 8 de maig les VIII Jornades d'Unitats i Organismes d'Igualtat de les Universitats Públiques Espanyoles que en aquesta edició es centraran en les polítiques de conciliació.

  oct. - nov.
  7 - 5

  Agenda mensual

  + esdeveniments

  Exposició fotogràfica: Diverses. Històries de dones

  11 dones fotoperiodistes de València donen forma a un projecte fotogràfic al voltant de la vida d'11 dones que trenquen esquemes qué són exemple de superació.

   

  + Vídeos  |  Canal Youtube

  Imatge de la portada del video;
  Imatge de la portada del video;I Setmana per la Igualtat UVEG
  Imatge de la portada del video;Dia de l'eliminació de la violència contra les dones

  Entrevista a Rosa Marín Saez, Vicerectora de Postgrau de la Universitat de València

  Dia de l'eliminació de la violència contra les dones

  L'acte del Dia Internacional per l'eliminació de la Violència de Gènere, s'ha celebrat en l'edifici de Rectorat amb la conferència de Miguel Lorente Acosta, qui ha exercit fins fa un any com delegat del Govern contra la Violència de Gènere

   
   
  Aquesta pàgina web utilitza cookies pròpies i de tercers amb fins tècnics , d'anàlisi del trànsit per facilitar la inserció de continguts en xarxes socials a petició de l'usuari . Si continua navegant , considerem que accepta el seu ús . Per a més informació consulte la nostrapolítica cookies D'acord