Logo de la Universitat de València Logo Unitat d'Igualtat Logo del portal

.
.
.
.
.
.

La Universitat de València convoca ajudes per a impulsar la igualtat de gènere

  • 11 de gener de 2016
Image de la noticia

La Universitat de València convoca ajudes per a PAS i PDI per a impulsar la igualtat de dones i homes en l'àmbit universitari.

La Universitat de València convoca ajudes per a l'organització de campanyes de sensibilització, conferències, jornades i altres actes públics que tinguen la finalitat d’impulsar la igualtat de dones i homes així com la visibilitat de les dones en l'àmbit universitari.

El termini per lliurar les sol·licituds comença l'11 de gener i acaba el proper 10 de febrer i poden presentar-s’hi PAS i PDI individualment, i també mitjançant unitats universitàries (departaments, instituts, serveis...) de la Universitat de València. Les activitats han de tenir lloc al llarg de l'any 2016.

Des de 2012 es venen convocant aquest tipus d’ajudes que han permès la realització de més de 80 activitats a tots els campus i s’han convertit en un referent per a l’estudiantat i el professorat vinculats a la Universitat de València.

Violència de gènere, assetjament sexual, la imatge de la dona als mitjans de comunicació i al cinema, dones i ciència o la coeducació, entre altres, van ser alguns dels temes al voltant dels quals van girar les activitats de la passada convocatòria. 

Com tots els anys, la Delegació d’Estudiants a través del Sedi i el Vicerectorat de Cultura i Igualtat a través de la Unitat d’Igualtat, convoquen també les ajudes “Març per la Igualtat” dirigides a associacions i col·lectius estudiantils per la realització d’activitats socioculturals en el marc de la Setmana per la Igualtat. Més informació ací.

Ambdues convocatòries responen al compliment i als objectius concrets del segon Pla d'Igualtat de la institució.

 

Convocatòria d'ajudes per impulsar la igualtat de gènere

Sol·licitud

 

 

Llista d'enllaços: