Logo de la Universitat de València Logo Unitat d'Igualtat Logo del portal

.
.
.
.
.
.

La Universitat de València resol la segunda edición del Premio “A. Olga Quiñones Fernández”

  • 11 de març de 2016
Olga Quiñones

La Universitat de València resol per unanimitat els premis de la segona edició del Premi “A. Olga Quiñones Fernández”.

El premi, que porta el nom de A. Olga Quiñones, la primera directora de la Unitat d'Igualtat de la nostra Universitat, té com a finalitat premiar estudis en matèria de dones i igualtat de gènere, i presenta dues modalitats: per a Treballs Fi de Grau (TFG) i per a Treballs Fi de Màster (TFM). 

El jurat encarregat de la resolució de les ajudes, reunit a València el dia 10 de març de 2016, i després de l'anàlisi i lectura dels treballs presentats, va acordar per unanimitat atorgar els següents premis:

  • Premi de la modalitat Treballs Fi de Grau –dotat amb 1.000 € i diploma– a Marina Guillén Reig, pel seu Treball de Fi de Grau “Mujeres y hombres y violencia. Una propuesta educativa para trabajar la violencia de género y la violencia contra la mujer con el grupo de jóvenes del Centre de Dia d’ Acollida”.

Treball Fi de Grau premiat

  • Premi de la modalitat Treballs Fi de Màster –dotat amb 2.000 € i diploma– a Lucía Valls Mondragón, pel seu Treball Fi de Màster “Construcció de l'imaginari socio-sexual, tecnologia de gènere i postelevisió: Gandia Shore com a espectacle de la globalització”.

Treball Fi de Màster premiat (resum pendent de publicar)

El jurat d’aquests premis vol reconèixer la qualitat i l’interès que -en general- revesteixen els treballs que s’han presentat en aquesta convocatòria, i l’amplitud d’àmbits de coneixement que abasten, incloent-hi àrees fortament masculinitzades (com són les Ciències de l’Activitat Física i de l’Esport), ja que posen de manifest la creixent importància que està adquirint l’enfocament de gènere en els treballs de Fi de Grau i Fi de Màster.

Acta de la resolució II Premi Olga Quiñones

Llista d'enllaços: