"Història i música"

 

La Universitat de València, a través del Vicerectorat de Participació i Projecció Territorial, i l’Ajuntament de Llíria organitzen les Jornades Universitat de València-Municipi de Llíria amb el propòsit de difondre el coneixement de temes ben representatius de la societat local. Els eixos sobre els quals versen les jornades són la música, de llarga i magnífica projecció en la localitat, i l’ampli ventall d’esdeveniments històrics desenvolupats des de la Prehistòria fins l’Època Contemporània.

Aquestes jornades s’emmarquen en la línia de col·laboració entre la Universitat de València i l’Ajuntament de Llíria, que pretén projectar el potencial de la comunitat investigadora sobre la seua àrea d’influència, oferir a la ciutadania formació i delectació amb aquestes activitats i incidir en les possibilitats de desenvolupament local mitjançant el coneixement de les seues potencialitats.

Les jornades estan obertes a investigadors, estudiants, associacions culturals i públic en general

 
Període de l'esdeveniment:
  • 7 de març de 2012 de 18:30 a 20:30. Dimecres.
  • 8 de març de 2012 de 18:30 a 20:30. Dijous.
  • 9 de març de 2012 de 18:30 a 20:30. Divendres.
 
 
Lloc de realització

Ca La Vila a Llíria

 
Organitza

Jornades organitzades pel Vicerectorat de Participació i Projecció Territorial en col•laboració amb l'Ajuntament de Llíria.

 

Contacta vicerec.participacio@uv.es; unitatsuport@uv.es

 
Més informació