Logo Cátedra Empresa Familiar
“Empresa Familiar i Desenvolupament Professional”

El curs està dirigit a tots els alumnes universitaris de grau i postgrau de tots els àmbits, estudiants amb vocació emprenedora o membres de famílies empresàries i professionals, i persones interessades a conèixer la problemàtica de l'empresa familiar en el nostre país. Té com a objectiu donar a conèixer què és una empresa familiar, quins agents intervenen en ella, quins són els problemes i les fortaleses d'aquest tipus d'empresa a més de comprendre el procés de successió, els conflictes típics en aquestes empreses així com el relleu intergeneracional i la problemàtica del lideratge.

Els alumnes podran aprendre i assimilar un conjunt de conceptes sòlids i nous des dels quals entendre amb més claredat les qüestions estratègiques, organitzatives, humanes, economicofinanceres i jurídiques presents de forma ineludible en les empreses familiars. En el curs s'estudiaran, de la mà de professors i professionals especialitzats en aquest tipus de problemàtiques, i des d'una perspectiva interdisciplinària i pràctica, els grans temes de la successió, els canvis de generació, la incorporació i retribució de familiars, el paper dels professionals o la confecció d'un protocol familiar que ordene i regule totes les relacions entre la família i l'empresa.

El curs consta de cinc mòduls:

Mòdul 0 - Introducció a l'Empresa Familiar

Mòdul 1 - Govern i Adreça en l'Empresa Familiar

Mòdul 2 - Gestió de les Emocions de l'Empresa Familiar

Mòdul 3 - Aspectes legals de l'Empresa Familiar

Mòdul 4 - Aspectes financers de l'Empresa Familiar

Mòdul 5 - Visita Formativa

En el procés de preinscripció es podrà sol·licitar una beca per a la realització del curs. La Càtedra oferirà un total de 80 beques consistents en l'exempció de taxes de matrícula.

Per a acollir-se a aquestes beques serà necessari preinscriure en el link de la web de la càtedra. Admissions i concessió de beques per ordre d'inscripció. La preinscripció romandrà oberta fins al dia 17 de febrer de 2017

El curs està reconegut pel Servei d'Extensió Universitària de la UV. Per aquesta raó, els 4 crèdits ECTS que ho conformen, quedaran oficialment reconeguts per la Universitat, i l'estudiant podrà optar per incloure-ho en el Suplement Europeu del Títol (SET).

 
Període de l'esdeveniment:
  • De 3 de març de 2017 a 26 de maig de 2017. Divendres de 09:30 a 13:30.

Data De 8 de febrer de 2017 a 17 de febrer de 2017. 24h. Tots els dies.

 
 
 
Lloc de realització

Facultat d'Economia- Campus de Tarongers

 
Organitza

Càtedra Empresa Familiar de la Universitat de València.

http://www.cefuv.org/?ap=168

 

Contacta cef@uv.es

 
Més informació