Fins al 8 de març, el professorat i l'estudiantat disposen de qüestionaris en línia per donar la seua opinió sobre els programes de doctorat de la Universitat de València (UV). Aquesta és la primera vegada que s'activen enquestes de satisfacció amb aquestes titulacions de manera global.

Les enquestes, dissenyades i implementades per l'Escola de Doctorat i la Unitat de Qualitat recentment, pretenen ser un instrument útil per a la millora dels programes actuals i també per a respondre a les exigències del procés de seguiment extern que durà a terme enguany l'Agència Valenciana d'Avaluació i Prospectiva (AVAP).

Els qüestionaris estan disponibles a la plataforma d'enquestes LimeSurvey de la UV, de manera que cada docent i cada estudiant ha rebut per correu electrònic un enllaç personalitzat per poder accedir. Així podrà mostrar el seu grau de satisfacció amb tots els aspectes rellevants de cada titulació, com ara el programa formatiu, l'organització, els recursos i les instal·lacions, el seguiment i la tutorització, les competències desenvolupades, la mobilitat, etc.

 

Data De 16 de febrer de 2017 a 20 de març de 2017. 24h. Tots els dies.

 
 
Lloc de realització

Aplicació LimeSurvey de la UV

 
Organitza

Unitat de Qualitat.

www.uv.es/uq

 

Contacta unitat.qualitat@uv.es