Paraules majors
‘Paraules majors’ al Teatre Micalet

Amb el carnet universitari acudiu als CAL del vostre campus a recollir bons bescanviables per entrades.

 

‘Paraules majors’

De Roberto García

Amb Héctor Fuster i Alfred Picó

Companyia L'Horta Teatre

Del 2 al 13 de desembre

Funcions: dimecres, dijous i divendres, a les 20.30 h, dissabtes, a les 19 h, i diumenges, a les 20 h. Dimarts 8 de desembre hi ha funció a les 19 h.

Recordeu l’any 2015? Va ser l’any de l’èxtasi electoral. L’any de la catarsi democràtica. La gent, que fins aquell moment només havia assistit al seu empobriment, va tenir a les mans les paperetes on s'escrivia el futur. El seu futur? O el dels polítics, éssers pluricel·lulars tan injustament desacreditats? Fals

L'obra és una Electoral Road Movie crepuscular i lisèrgica, com correspon a aquests temps crepusculars que anuncien l’adveniment d’una nova era. Dos escortes d’un candidat polític important viuen el frenesí d’una dura campanya electoral. Enganxats a les esquenes ruïnoses de la política mateix, la seua mirada perifèrica i invisible i el joc narratiu cinematogràfic de la història, ens faran viatjar per poblats, planures i fronteres on perillosos traficants de promeses es juguen el destí a vida o mort.

Amb el vostre carnet universitari, demaneu els bons al CAL (centre d'autoaprenentatge de llengües) del vostre campus (Burjassot, edifici de la biblioteca; els Tarongers, aulari Nord; Blasco Ibáñez, aulari V), que podreu bescanviar per entrades a la taquilla del teatre una hora abans de l'espectacle.

 
Període de l'esdeveniment:
  • De 2 de desembre de 2015 a 13 de desembre de 2015. Dimecres i dijous de 20:30 a 22:00.
  • De 3 de desembre de 2015 a 13 de desembre de 2015. Dissabte de 19:00 a 20:30.
  • De 3 de desembre de 2015 a 13 de desembre de 2015. Diumenge de 20:00 a 21:30.
 
 
Lloc de realització

Teatre el Micalet, carrer del Mestre Palau, 3, València

 
Organitza

Teatre Micalet

Hi col·labora: Servei de Política Lingüística.

http://www.valencia.edu/spl

 

Contacta dinamitza@valencia.edu

 
Més informació