4a edició de la Universitat d' Hivern d' Ontinyent Del 24 al 28 de novembre 2014

 

4a edició de la Universitat d' Hivern d' Ontinyent

Del 24 al 28 de novembre 2014

La Universitat de València organitza una nova edició de la Universitat d´Hivern d´Ontinyent (UHO). Fruit de l'estreta col•laboració entre l’Ajuntament d´Ontinyent, Caixa d´Ontinyent i la Fundació Campus Ontinyent, s'ha dissenyat la quarta edició d'aquesta trobada acadèmica.

La UHO és motiu de trobada entre professors, professionals, estudiants i ciutadans de la comarca de la Vall d´Albaida i la seua capital durant una setmana. Es tracta de cursos formatius, de diferents disciplines, que s'imparteixen de forma gratuïta, atès que s'insisteix en el principi de "formació universal".

En aquesta ocasió s'ha confeccionat quatre cursos, en els quals han col•laborat els equips deganals de les facultats d'Economia, Magisteri i Ciències de l'Activitat Física i de l'Esport, així com la d'Història.

 

Període de l'esdevenimentDe 24 de novembre de 2014 a 28 de novembre de 2014. Dilluns, dijous, dimarts, dimecres i divendres d' 11:30 a 13:00.

 
 
Lloc de realització

Centre Cultural de Caixa Ontinyent, C/ Gomis, 3 46870 Ontinyent

 
Organitza

Universitat de València, Vicerectorat de Participació i Projecció Territorial amb la col.laboració de l'Ajuntament d'Ontinyent, Caixa Ontinyent i la Fundació Campus Ontinyent.

 

Contacta vicerec.participacio.projeccio@uv.es unitatsuport@uv.es

 
Més informació