Vània
‘Vània’ al Teatre Rialto

50% de descompte amb carnet UV-EG (aplicable també a un acompanyant). I els dies 4 i 5 de febrer, preu especial: entrada 5€ amb el carnet UV (+ 1 acompanyant). Consulteu horaris.

 

A partir de l'obra L'oncle Vània d'Anton Txèkhov

Direcció i dramatúrgia: Carles Alfaro

Traducció: Rodolf Sirera

Amb Rafael Calatayud, Empar Canet, Josep Manel Casany, Mamen García, Àngels Fígols i Rebeca Valls

Del 3 al 21 de febrer de 2016

Funcions: dimecres, 3 de febrer, estrena 20.30 h, dimecres i dijous, 19.00 h, divendres, 20.30 h, dissabte, 18.00 h i 21.30 h, diumenge, 18.00 h.

Vània, Maman, Sònia, el doctor, Helena i el professor: vides secundàries… La intel·ligència i la comprensió́ de Txèkhov envers els seus personatges és admirable perquè els estima sense límit i els observa amb metòdica ciència forense. Ens fa veure la vida quan troba paraules i quan no en troba. Ens mostra els vestigis d’allò no dit i d’allò no fet; d’allò somiat i allò desitjat que no s’ha esdevingut però que roman cisellat en el rostre i esculpit en el cos, que aflora en els gestos. El moviment silenciós de l’ànima. Amb el seu característic humor patètic, ens convida a parar esment d’una constel·lació d’homes i espectres d’homes, mentres fan i diuen. La comèdia humana. Fa sol. Plou portes endins.

Entrades: 50% de descompte en el preu de les entrades amb el carnet universitari (aplicable també a un acompanyant). I els dies 4 i 5 de febrer, preu especial: entrada 5 € amb el carnet universitari (+ 1 acompanyant).

 
Període de l'esdeveniment:
  • 3 de febrer de 2016 de 20:30 a 22:00. Dimecres.
  • De 4 de febrer de 2016 a 21 de febrer de 2016. Dimecres, dijous, divendres, dissabte i diumenge de 18:00 a 22:30.
 
 
Lloc de realització

Teatre Rialto (plaça de l'Ajuntament, 17, València)

 
Organitza

Teatre Rialto

Hi col·labora: Servei de Política Lingüística.

http://www.valencia.edu/spl

 

Contacta dinamitza@valencia.edu

 
Més informació