Cartel Cavanilles / Stübing
Cavanilles / Stübing Un camí, dues mirades

El dia 11 desembre a les 13: 30h. té lloc la inauguració de la Exposició "Cavanilles / Stubing Un Camí, dues mirades al Hall de la F. Farmàcia

 

El dia 11 desembre 2014 a les 13: 30h. té lloc la inauguració de l'Exposició "Cavanilles / Stübing. Un camí, dues mirades" al Hall de la Facultat de Farmàcia - Campus de Burjassot. Aquesta exposició es podrà visitar fins al dia 23 de desembre de 2014.

Es tracta de una exposició de l'obra científica i artística de Cavanilles i reinterpretada amb la magistral sensibilitat de l'autor, el professor Gerardo Stübing, que uneix el seu talent artístic amb l'especialització científica en Botànica.

L'obra contribueix a la difusió de l'art, al temps que busca sensibilitzar el respecte de la bellesa i el valor patrimonial que atresora el nostre entorn natural, posant així mateix de manifest la coincidència i compatibilitat entre les concepcions plàstic-artístiques convencionals i les contemporànies.

L’Exposició compta amb el patrocini de la Universitat de València a través del Vicerectorat de Participació i Projecció Territorial, la Facultat de Farmàcia i l'Ajuntament de Sumacarcer.

 

Període de l'esdevenimentDe 5 de desembre de 2014 a 23 de desembre de 2014. Dijous, dilluns, dimarts, dimecres i divendres de 09:00 a 20:00.

 
 
Lloc de realització

Hall Facultat de Farmàcia

 
Organitza

Universitat de València a través del Vicerectorat de Participació i Projecció Territorial, la Facultat de Farmàcia i l'Ajuntament de Sumacarcer..

 

Contacta fac.farmacia@uv.es