Oberta Inscripció web per a la jornada a Algemesí

 

Pretén tractar qüestions relacionades amb ciberassetjament, l’us

responsable dels mitjans tecnològics, pautes de comportament adequat; s’establiran els paràmetres de prevenció i tècniques educatives orientades a la reducció de taxes de violencia; i s’analitzarà la possibilitat de resolució de conflictes des del punt de vista sancionador, altres alternatives i la mediació.

Aquesta jornada està dins el programa BENESTAR, FORMACIÓ, TERRITORI, es desenvolupa en la totalitat de les comarques valencianes mitjançant el format de taules redones formades per professorat de la Universitat especialistes en aquestes temàtiques. L’objecte és contribuir a la formació i transferència de coneixements de la societat local, en la dimensió territorial, comunitària i ciutadana.

Aquestes activitats estan dirigides a públic en general de la localitat i el seu entorn pròxim, especialment a col·lectius socials, educatius, assistencials (docents, tècnics municipals, estudiants, responsables polítics, etc.)

 

Data De 29 de setembre de 2016 a 3 de novembre de 2016. 24h. Tots els dies.

 
 
Lloc de realització

http://projeccio.uv.es:8080/ins/index.php?sid=73849&lang=ca

 
Organitza

La Universitat de València, a través del Vicerectorat de Participació i Projecció Territorial, amb la col·laboració de l’Ajuntament d'Algemesí i la Diputació de València.

http://projeccio.uv.es/

 

Contacta vicerec.participacio.projeccio@uv.es / unitatsuport@uv.es

 
Més informació