Dr. Julio Fernández Garrido
Cicle de Conferències Universitat dels Majors. Ontinyent.

El Vicerectorat de Participació i Projecció Territorial inaugura el pròxim 9 de maig el cicle de conferències del programa “Universitat dels Majors".

 

El Vicerectorat de Participació i Projecció Territorial inaugura el pròxim 9 de maig en el Centre Cultural de Caixa Ontinyent, a les 12 hores, el cicle de conferències que giren entorn del programa “Universitat dels Majors”.

El cicle pretén ser un avançament de la “Universitat dels Majors”, el primer curs del qual arranca a l'octubre de 2012. La conferència inaugural, “Envellir amb qualitat de vida. Cuida la nostra salut, una tasca imprescindible”, serà a càrrec de Julio Fernández, degà de la facultat d'Infermeria de la Universitat de València.

La “Universitat dels Majors” sorgeix per l'aposta de l'Ajuntament d'Ontinyent, amb el suport de la Universitat de València, per la formació al llarg de la vida i l'envelliment actiu. El programa està dirigit a persones de 50 anys o més, residents de la ciutat d'Ontinyent, la Vall d'Albaida o altres comarques veïnes, que tinguen inquietud per aprendre i motivació per la cultura.

 

Data 9 de maig de 2012 de 12:00 a 14:00. Dimecres.

 
 
Lloc de realització

Centre Integral de Majors "Barrio San Rafael". Avda. Vicente Gironés Mora, 4. Ontinyent

 
Organitza

Vicerectorat de Participació i Projecció Territorial de la Universitat de València - FUVA.

http://projeccio.uv.es

 

Contacta unitatsuport@uv.es

 
Més informació