Oberta inscripció seminari

 

El propòsit d'aquest curs és proveir a l'alumnat d'un millor criteri socioestético sobre la cultura del grafitti i Street Art, la finalitat del qual és enriquir el seu coneixement sobre les possibilitats que ofereixen els diversos àmbits urbans per a la pràctica de les últimes tendències creatives i artístiques. En aquest sentit aquest curs està dirigit principalment a estudiants d'Humanitats i Belles arts, sense que això sigui un impediment perquè qualsevol altre tipus d'estudiants puguin cursar-ho.

En ell proposem la realització d'un recorregut cronològic que aclarirà els precedents visuals i socials que van permetre el naixement de tots dos fenòmens en els anys 60, aprofundint en les aportacions creatives i els canals que van fomentar el seu forja durant la dècada de 1970, així com la seva expansió global des dels primers anys vuitanta fins avui.

En ell s'analitzaran els principals aspectes estètics, actitudinals i socials reflexionant sobre els processos de resignificación dels espais urbans, de bricolatge de materials i suports, així com de reciclatge de la cultura visual de masses

Dies 5-9 maig de 2014, de 10-14 h.

 

Data De 9 d’abril de 2014 a 30 d’abril de 2014. 24h. Dilluns, dimarts, dimecres, dijous i divendres.

 
 
Lloc de realització

Aula B.3.-Edifici Instituts, carrer Serpis, 29-Valencia

 
Organitza

Institut de Creativitat i Innovacions Educatives.

 

Contacta florentina.sanchez@uv.es

 
Més informació