Unisocietat Cullera
Conferència Unisocietat Cullera

"Una nova cultura de la imatge: claus històriques per a la comprensió de la pintura holandesa del segle XVII". Profesor Pablo Pérez

 

El Vicerectorat de Participació i Projecció Territorial comença el cicle de conferències de la “Universitat i Societat” de Cullera. Aquesta tercera conferència es realitzarà el 17 de desembre, a les 19 hores, a l’Auditori Municipal de la localitat. Obert a tot el públic.

Aquest cicle preten complementar l’oferta formativa de “Unisocietat”, el primer curs del qual va arrancar el 14 d’octubre. La conferència, "Una nova cultura de la imatge: claus històriques per a la comprensió de la pintura holandesa del segle XVII", estarà a càrrec del professor Pablo Pérez, del Dpt. Història Moderna, Facultat de Geografia i Història.

El programa “Universitat i Societat" sorgeix per la l’aposta de l’Ajuntament de Cullera, amb el suport de la Universitat de València, por la formació al llarg de la vida. Està dirigit a persones de 30 anys o més, residents al municipi i a la comarca de la Ribera Baixa, que tinguen inquietud per aprendre i motivació per la cultura.

 

Data 17 de desembre de 2014 de 19:00 a 20:30. Dimecres.

 
 
Lloc de realització

Auditori Municipal. Cullera

 
Organitza

Vicerectorat de Participació i Projecció Territorial en col•laboració amb l’Ajuntament de Cullera.

http://projeccio.uv.es/home

 

Contacta vicerec.participacio.projeccio@uv.es / unitatsuport@uv.es / educacio@cullera.es / cord@cullera.es

 
Més informació