Convocatoria per a premiar projectes d'Start-up i Start-ups amb menys de 4 anys d'activitat promogudes per membres de la Universitat de València

 

La Universitat de València, dins el programa EMPRÈN + del vicerectorat d’Investigació i Política Científica, ha obert el termini per a participar en la tercera edició del CONCURS 5U-CV START UP, una iniciativa pensada per a fomentar la cultura de la innovació entre els universitaris i destinada a incentivar tant projectes empresarials com start-ups. Les propostes es podran presentar fins al pròxim dia 8 de setembre.

Aquest concurs es desenrotlla en paral·lel a les cinc universitats públiques en el marc del programa Campus de l’Emprenedor Innovador, finançat per la Conselleria d’Economia Sostenible, Sectors Productius, Comerç i Treball. L’objectiu és generar nous projectes empresarials, desenvolupar les capacitats emprenedores i fomentar la cultura de la innovació en l’àmbit universitari valencià.

El concurs, que estableix les categories de Start-Up i Start-Up Junior, repartirà un total de 20.250 euros en premis entre els guanyadors de les cinc universitats públiques valencianes.

 

Data De 12 de juliol de 2016 a 8 de setembre de 2016. 24h. Tots els dies.

 
 
Lloc de realització

Parc Científic de la Universitat de València

 
Organitza

Vicerectorat d'Investigació i Política Científica.

http://www.pcuv.es/es/5ucvstartup/concurs5UCVSTARTUP.html

 

Contacta startup5ucv@uv.es