Convocatòria University Junior International Entrepreneurs 2017

La Universitat de València, des del Vicerectorat d'Investigació i Política Científica a través del programa “EMPREN +” llança la III edició del programa University Junior International Entrepreneurs (UJIE) 2017.

L'objectiu del programa UJIE 2017 és contribuir al desenvolupament en un entorn global del talent emprenedor dels/les estudiants excel·lents amb iniciatives empresarials en sectors globals; i formar en la creació d'empreses en l'àmbit internacional. Les propostes es podran presentar fins al pròxim dia 4 de setembre de 2017. Aquest programa es desenvolupa en paral·lel a les cinc universitats públiques valencianes en el marc del programa "Campus de l’Emprenedor Innovador", finançat per la Conselleria d’Economia Sostenible, Sectors Productius, Comerç i Treball.

Per a la consecució de l'objectiu de la convocatòria, enguany 2017, el programa UJIE ofereix un total de tres ajudes de mobilitat dotades amb 2.000€ cadascuna. La finalitat és realitzar dos mesos de pràctiques acadèmiques externes en empreses i entitats fora de l'estat espanyol, amb l'objectiu que els estudiants desenvolupen la seua idea de negoci en l'estranger. Les pràctiques podran començar des de la data de publicació de la resolució de concessió definitiva i l'estada en l'estranger haurà de finalitzar abans del 31 de desembre de 2017. A més es proporcionarà formació on-line en emprenedoria internacional.

 

Data De 30 de juny de 2017 a 4 de setembre de 2017. 24h. Tots els dies.

 
 
Lloc de realització

Fundació Universitat Empresa de la Universitat de València (ADEIT)

 
Organitza

Vicerectorat d'Investigació i Política Científica.

http://www.uv.es/serinves

 

Contacta practicas@adeituv.es

 
Més informació