Jornada amb el propòsit de difondre el coneixement de temes representatius de la societat local. Alcublas.

 

La Universitat de València, a través del Vicerectorat de Participació i Projecció Territorial i l'Ajuntament d’Alcublas, organitzen la Jornada “Desenvolupament rural, naturalesa i esport” amb el propòsit de difondre el coneixement de temes representatius de la societat local. Aquesta iniciativa s'emmarca en la línia de col·laboració entre la Universitat de València i les entitats locals valencianes.

En la tardor de 1937 es va iniciar a Alcublas la construcció d'un aeròdrom militar per a la força aèria d'un dels dos bàndols que llavors lluitaven en una guerra fratricida que mai va deure produir-se. Avui dia assistim a l'engegada del projecte que pretén reviure aqueix efímer i intens passat aeronàutic de la nostra població, però animat ara per un objectiu ben diferent: dinamitzar econòmicament un municipi i una comarca de l'interior valencià devastada fa pocs mesos per un voraç incendi forestal.

L'aeròdrom esportiu de Alcublas, en la planificació del qual ha prevalgut el respecte pel medi ambient, vindrà a pal·liar el buit que actualment pateix l'esport aeri a València, però servirà també per a mostrar la voluntat d'unes gents obstinades a fer que la seua terra, avui ferida, puga oferir les condicions necessàries per a viure amb dignitat

 

Data 8 de març de 2013 de 09:30 a 20:00. Divendres.

 
 
Lloc de realització

Cooperativa Sant Antonio Abad, Carrer Virgen del Pilar, 65, Alcublas.

 
Organitza

Vicerectorat de Participació i Proyecció Territorial amb l' Ajuntament d'Alcublas..

 

Contacta vicerec.participacio.projeccio@uv.es; unitatsuport@uv.es

 
Més informació