Oberta la inscripció web per a la jornada a Alzira

 

Oberta la inscripció web per a la jornada a Alzira fins al dia 9 de desembre a les 14 h.

La trobada, que tindrà lloc a l'Arxiu Municipal d'Alzira entre les 18.00 i 20.30 hores, pretén tractar la qüestió de si les empreses socials poden ajudar els Ajuntaments a complir les seues polítiques socials i d’ocupació. Aquesta pregunta se l’han plantejat investigadors de la Universitat de València, que coincideixen en què les cooperatives i altres empreses contemplades en la Llei d’Economia Social pareixen les més idònies per a prestar serveis locals, així com per a fomentar l’ocupació en el territori. Suposen una via intermèdia entre el pur mercat i la prestació directa dels serveis públics, però sobretot, amb elles, els diners i l’esforç del municipi reverteixen en el mateix, generant més ocupació i riquesa.

Aquesta jornada està dirigida a docents, investigadors, estudiants, associacions (culturals, mediambientals, educatives) i públic en general.

 

Data De 11 de novembre de 2015 a 9 de desembre de 2015. 24h. Tots els dies.

 
 
Lloc de realització

Arxiu Municipal Alzira. C/ Salineries, 1

 
Organitza

Vicerectorat de Participació i Projecció Territorial, amb la col·laboració de l’Ajuntament d'Alzira, Caixa Popular i IUDESCOOP (Institut Universitari d’Investigació en Economia Social, Cooperativisme i Emprenedoria).

http://projeccio.uv.es/jornades-uv-caixapopular-2015

 

Contacta vicerec.participacio.projeccio@uv.es / unitatsuport@uv.es

 
Més informació