L'Educació Superior en Xarxa: Curs Online Masiu i en Obert (MOOC) que ofereix el Servei de Formació Permanent i Innovació Educativa de la UV (Gener-Maig 2014)

 

El curs "L'Educació Superior en Xarxa" començarà el pròxim mes de gener de 2014 i finalitzarà a l'abril d'aqueix mateix any. Entre els professionals que participaran en el mateix estan Francisco Sierra Caballero (US), Cristóbal Suárez (UV), Cristóbal Cobo (Oxford Internet Institut), Jordi Adell (UJI) o Tíscar Lara (EOI) entre d'altres.

La matrícula estarà oberta fins al dia 22 de novembre. El curs està obert a personal de la Universitat de València (PDI i PAS) i també a personal extern de qualsevol nivell educatiu; principalment a professionals vinculats amb l'educació.

Aquest curs segueix el deixant dels cursos "Noves Alfabetitzacions i Nous Entorns Conectivistes" i "Tendències Educatives Digitals Iberoamericanes" i comptarà amb professionals en diferents àrees del coneixement que desenvoluparan les seues conferències online. Aquestes conferències es completaran amb tutories setmanals en les quals s'ampliaran els temes tractats i es tractarà de generar xarxes educatives.

Poden seguir les novetats relatives al curs utilitzant el hashtag de Twitter #esenredUV o a la web:

http://esenred.blogs.uv.es

Programa:

http://www.uv.es/esenred/docs/PROGRAMA.pdf

 

Període de l'esdevenimentDe 20 de gener de 2014 a 16 d’abril de 2014. Dilluns i dimarts de 18:00 a 20:00.

 
 
Lloc de realització

Online

 
Organitza

Servei de Formació Permanent i Innovació Educativa de la Universitat de València.

http://www.uv.es/sfpie

 

Contacta Diego.Garcia-Fabra@uv.es

 
Més informació